Το BYD Seal, δέχθηκε ένα εκτεταμένο facelift, το οποίο αφορά αρχικά τα αυτοκίνητα της Κίνας, και αργότερα μέσα στη χρονιά και εκείνα που έρχονται στην Ευρώπη.

Η πιο αξιοσημείωτη αναβάθμιση είναι η μετάβαση από ένα ηλεκτρικό σύστημα 400V σε ένα 800V, το οποίο μειώνει δραστικά το χρόνο φόρτισης του αυτοκινήτου από 37 λεπτά σε μόλις 25 λεπτά για μια φόρτιση 10-80%.

Αυτό υποδηλώνει αύξηση του μέγιστου ρυθμού φόρτισης, αν και η BYD δεν έχει επιβεβαιώσει το νέο όριο.

Σημαντική αναβάθμιση παρουσιάζει και η ανάρτηση με νέα πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, αυξάνοντας την άνεση οδήγησης και τον έλεγχο του αμαξώματος του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, έχει προστεθεί ένας αισθητήρας lidar στην οροφή, που υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις στα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS), ιδιαίτερα στον adaptive cruise control και το αυτοματοποιημένο παρκάρισμα.

Ωστόσο, το facelift συνοδεύεται από μια μικρή μείωση της αυτονομίας. Το ανανεωμένο Seal διατίθεται με δύο επιλογές μπαταριών: 61,44kWh και 80,64kWh.

Η τελευταία, μικρότερη από την προηγούμενη μπαταρία των 82,5kWh, μειώνει την αυτονομία του αυτοκινήτου από τα 570 χιλιόμετρα στα 515 στον κύκλο WLTP.

Οι επιλογές κίνησης παραμένουν αμετάβλητες, με τους αγοραστές να επιλέγουν μεταξύ ενός μονού κινητήρα 312 ίππων που κινεί τον πίσω άξονα ή ενός διπλού κινητήρα που αποδίδει συνδυαστικά 530 ίππους με τετρακίνηση.

Στο εσωτερικό, το Seal έχει ένα νέο τιμόνι με επίπεδο πάτο, δερμάτινες επενδύσεις, μια αναθεωρημένη κεντρική κονσόλα με ματ γκρι φινίρισμα και απλοποιημένη σχεδίαση του ταμπλό.

Το ανανεωμένο Seal πωλείται ήδη στην Κίνα, ενώ αργότερα αναμένεται να έρθει και στην Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ