Ο Ryan Reynolds, γνωστός για τους εμβληματικούς ρόλους του στις ταινίες “Deadpool” και “The Hitman’s Bodyguard”, είναι ένας γνήσιος λάτρης των μοτοσικλετών με μια εντυπωσιακή συλλογή, συμπεριλαμβανομένης μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας Arc Vector αξίας 120.000 δολαρίων.

Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί κασκαντέρ για τις βόλτες του στην οθόνη, το πάθος του Reynolds για τις μοτοσικλέτες είναι εμφανές και εκτός οθόνης.

Η συλλογή του περιλαμβάνει custom cafe racers, κλασικά Ducati, Honda, Triumph και την ξεχωριστή Arc Vector, την οποία προώθησε, ενισχύοντας σημαντικά τις πωλήσεις της εταιρείας.

Το ταξίδι του Reynolds με τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες ξεκίνησε με μια προσπάθεια αγοράς μιας Mission R superbike το 2012, ένα εγχείρημα που απέτυχε όταν η εταιρεία απέρριψε την προσφορά του και αργότερα χρεοκόπησε.



Ωστόσο, η υποστήριξή του για την Arc Vector το 2023 οδήγησε σε αύξηση του ενδιαφέροντος και των παραγγελιών για την ηλεκτρική μοτοσικλέτα υψηλών επιδόσεων.

Η Arc Vector διαθέτει πλαίσιο monocoque, ανθρακονήματα, υλικά από κάνναβη, χρόνο 0-100 km/h 3,1 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 200 km/h και αυτονομία σχεδόν 500 χιλιομέτρων, καθιστώντας την τη ταχύτερη μηχανή στη συλλογή του Reynolds.

Οι άλλες πολύτιμες μοτοσικλέτες του Reynolds περιλαμβάνουν μια ειδική Triumph Thruxton του 2015, μια Triumph 650 του 1964, μια περιορισμένης έκδοσης Ducati Paul Smart 1000LE του 2006, μια BMW R nineT και μια Triumph Bonneville.

Η αγάπη του για τις μοτοσικλέτες, εμφανής από τις τακτικές βόλτες του στη Νέα Υόρκη, αποδεικνύει ότι το πάθος του στην πραγματική ζωή αντικατοπτρίζει την περιπετειώδη προσωπικότητά του στην οθόνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ