Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 αποτελούν πλέον παρελθόν και τα βλέμματα στρέφονται στην επόμενη διοργάνωση στο Λος Άντζελες το 2028, η οποία και θα έχει ως λογότυπο ένα σχέδιο της Βανέσα Μπράιαντ, χήρας του αείμνηστου θρύλου του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ.

Η Βανέσα Μπράιαντ κλήθηκε να σχεδιάσει το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων 2028 προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος και είχε παίξει το δικό του ρόλο για την ανάληψη των αγώνων από το Λος Άντζελες, όπου και αγωνίστηκε σε ολόκληρη την καριέρα του, ως παίκτης των Λέικερς.

Το γεγονός παρουσιάστηκε κι επίσημα μέσα από ένα video των διοργανωτών, στο οποίο η Βανέσα Μπράιαντ αναφέρεται στην αγάπη του Κόμπι Μπράιαντ για τον αθλητισμό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το μήνυμα της Βανέσα Μπράιαντ

“Ο Κόμπι ήταν ο απόλυτος αθλητής και αναλογιζόταν πολύ σοβαρά τον ρόλο του ως Ολυμπιονίκης. Ήταν τόσο υπερήφανος που εκπροσώπευε τη χώρα μας και τα δύο Ολυμπιακά του μετάλλια ήταν τα πιο υπερήφανα επιτεύγματα στην καριέρα του. Η αφοσίωσή του στο άθλημα, άλλαξε το μπάσκετ. Ως θεατής λάτρευε να στηρίζει τους συναθλητές και να φέρνει τη διοργάνωση στο υψηλότερο επίπεδο. Ως οικογένεια, παρακολουθούσαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην τηλεόραση και από κοντά. Αγαπούσαμε να βλέπουμε μπάσκετ ανδρών και γυναικών, στίβο, κολύμβηση, μπιτς βόλεϊ γυναικών και ποδόσφαιρο γυναικών στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο και του Λονδίνου. Και, φυσικά, η οικογένειά μας αγαπά το Λος Άντζελες.

Όταν προσέγγισαν τον Κόμπι για να υποστηρίξουν την προσπάθεια να φέρουν τους Αγώνες στο Λος Άντζελες, απάντησε άμεσα ‘ναι’. Ο Κόμπι ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να έρθουν οι Αγώνες στο Λος Άντζελες. Ήταν περισσότερο από υπερήφανος όταν εξασφαλίσαμε το ‘LA 2028’. Είμαι υπερήφανη που ο Κόμπι θα είναι κομμάτι των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Σχεδιάσαμε αυτό το έμβλημα προς τιμήν του. Εμπνευσμένο από το Mamba Mentality και από κάθε Ολυμπιονίκη και Παραολυμπιονίκη. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που αυτό το σήμα θα εκπροσωπήσει τους Αγώνες του Λος Άντζελες και ξέρω ότι ο Κόμπι θα ήταν πολύ υπερήφανος που θα τους φιλοξενήσουμε σε αυτή την πόλη”.

“Όταν προσέγγισαν τον Κόμπι για να υποστηρίξουν την προσπάθεια να φέρουν τους Αγώνες στο Λος Άντζελες, απάντησε άμεσα ‘ναι’. Ο Κόμπι ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να έρθουν οι Αγώνες στο Λος Άντζελες”, πρόσθεσε επίσης η Βανέσα Μπράιαντ,

 

To άρθρο Η Βανέσα Μπράιαντ σχεδίασε το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ