O Nικολα Γιόκιτς μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων επέστρεψε στην Σερβία, με τον star του ΝΒΑ να παρακολουθεί ιπποδρομίες πίνοντας μπύρα και φορώντας ένα άσπρο φανελάκι σε μια κίνηση απλότητας. 

Η Σερβία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με τον Νίκολα Γιόκιτς να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλο το τουρνουά με τη φανέλα των «πλάβι». Κάπως έτσι μετά το τέλος της Ολυμπιάδας στο Παρίσι, ο μπασκετμπολίστας των Ντένβερ Νάγκετς και πρωταθλητής στο ΝΒΑ το 2023, επέστρεψε στην χώρα του, για να δει ιπποδρομίες.

Στο Σόμπορ άλλωστε συμμετέχουν αρκετά άλογα του «Joker» ο οποίος φρόντισε να δει τις προσπάθειες του από κοντά, με τον ίδιο μάλιστα να είναι αρκετά απλός και… ανθρώπινος. Όπως κατέγραψε τηλεοπτικός σταθμός που βρισκόταν στο σημείο ο Γιόκιτς επέλεξε ένα άσπρο αμάνικο φανελάκι, δείχνοντας αρκετά άνετος, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει και ένα κουτάκι μπύρα, προκειμένου να απολαύσει με τον τρόπο που του αρέσει τον αγώνα.

Όπως είναι λογικό οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν από το να μην τραβήξουν με τα κινητά του την συγκεκριμένη στιγμή, με τον Γιόκιτς να δείχνει πως μπορεί να είναι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στον κόσμο, ωστόσο έξω από το γήπεδο παραμένει ένας ταπεινός άνθρωπος, ο οποίος είναι αυτό που λέμε αντί – star.

To άρθρο O Νίκολα Γιόκιτς με φανελάκι και μπύρα στο χέρι παρακολούθησε ιπποδρομίες στη Σερβία δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ