Στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να γίνει το γαμήλιο πάρτυ του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στα Χανιά. Το πάρτυ αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθεί κοντά στο χωριό Σκινέ, τον τόπο καταγωγής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε μία τοποθεσία μαγική, όπως είναι ο Βοτανικός Κήπος Χανίων.

Μάλιστα, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται στο προσκλητήριο του γάμου τους.Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η ιστοσελίδα καθώς φέρεται να γίνονται μέσω αυτής δωρεές χρημάτων για τον μήνα του μέλιτος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ με τα ποσά να μπορούν να φθάσουν μέχρι και τα 2.500 δολάρια.
Σύμφωνα με την ταυτότητα του συγκεκριμένου σάιτ «το Honeyfund είναι το μόνο μητρώο δώρων που πραγματοποιεί τον μήνα του μέλιτος των ονείρων σας και σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε για πάντα με τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς σας — με μηδενικές χρεώσεις. Φτιαγμένο για ζευγάρια που δίνουν προτεραιότητα στις εμπειρίες, το Honeyfund είναι ο πιο αξιόπιστος ιστότοπος για μήνα του μέλιτος και ταμειακό μητρώο με δώρα σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια».



Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ