Στη δημοσιοποίηση ενός teaser video προχώρησε η MG, δίνοντάς μας μία πρώτη εικόνα του ολοκαίνουριου ZS που όπως όλα δείχνουν θα διαθέτει το σύστημα Hybrid+ που είδαμε και στο MG3.

Το teaser αποκαλύπτει αρκετές λεπτομέρειες του νέου ZS, το αμάξωμα του οποίου θα ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.



Έτσι το νέο ZS θα έχει μια μεγαλύτερη μάσκα η οποία θα συνδυάζεται με νέους προβολείς LED, ενώ συνολικά θα ακολουθεί την αισθητική του μεγαλύτερου και επίσης καινούργιου HS.

Σημαντική αλλαγή θα είναι και η μετακίνηση του λογότυπου της MG στο καπό, ενώ στο προφίλ ξεχωρίζουν τα έντονα «νεύρα» στους ώμους.



Το πίσω μέρος θα θυμίζει αρκετά το MG3, αν και τα φώτα θα έχουν δική τους, ιδιαίτερη σχεδίαση. Χαρακτηριστικές εδώ θα είναι και οι δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

Το βίντεο δεν αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου ZS, ωστόσο αναμένεται τα υλικά της καμπίνας να είναι καλύτερης ποιότητας και φυσικά η τεχνολογία αναβαθμισμένη.



Η νέα γενιά του MG ZS θα υιοθετήσει το σύστημα Hybrid+ που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο MG3. Συνεπώς, αναμένεται να διαθέτει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων με απόδοση 102 ίππων που θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο τριών σχέσεων και θα διαθέτει μια μπαταρία 1,83 kWh.



Η συνδυαστική ισχύς του MG ZS Hybrid+ θα φτάνει τουλάχιστον τους 194 ίππους, οι οποίοι θα το κάνουν το ισχυρότερο υβριδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

Στην πορεία το νέο ZS θα αποκτήσει κι άλλες εκδόσεις, μία ηλεκτρική και μία συμβατική με τον turbo της μάρκας.



Το νέο MG ZS θα λανσαριστεί αρχικά στην Ευρώπη, τη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία, πριν ακολουθήσουν και άλλες αγορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ