Το Omoda 5 αποτελεί το πρώτο μεσαίο, «έξυπνο» (όπως λέει η εταιρεία) SUV της Omoda & Jaecoo και έχει έρθει στην Ευρώπη να ανταγωνιστεί άμεσα τα αντίστοιχα μοντέλα της κατηγορίας.

Πριν, όμως, το κάνει αυτό, οφείλει να αποδείξει τις δυνατότητές του μέσα από μία σειρά δοκιμών. Το ξεκίνημά του αποδείχθηκε δυναμικό, καθώς το 2022 κέρδισε επάξια βαθμολογία 5 αστέρων στις απαιτητικές δοκιμές Euro NCAP.

Τώρα, το ισπανικό Μέσο km77.com δημοσιοποίησε στο YouTube το τεστ αποφυγής ταράνδου με ένα Omoda C5. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, το αυτοκίνητο της δοκιμής ήταν η βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1.600άρη turbo που αποδίδει 186 ίππους.

Η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους 18άρηδες εμπρός τροχούς μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Με την ολοκλήρωση της δοκιμής, έπειτα από πολλά σλάλομ και αποφυγές κώνων, το SUV της Chery εντυπωσίασε, περνώντας τη δοκιμασία με επιτυχία και σημειώνοντας μέγιστη ταχύτητα 76 χλμ./ ώρα.

Πρόκειται για ακόμα ένα «τικ» στα κουτάκια με τους στόχους που έχει θέσει η Omoda & Jaecoo, θέλοντας να αποδείξει την αξία και την ποιότητα των μοντέλων της, με απώτερο στόχο να πείσει τους Ευρωπαίους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ