Μια 65χρονη Ολλανδή, η Brigitte van Gennip, αγνοείται από την Πέμπτη στο νησί της Σάμου, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία. Η Brigitte εξαφανίστηκε κοντά στο Πυθαγόρειο, κοντά στη Σήραγγα του Ευπαλίνου, όπου σχεδίαζε να κάνει πεζοπορία. Η τελευταία επαφή μαζί της ήταν στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης, ενώ φορούσε κοντό τζιν σορτς και σκούρα μπλε μπλούζα. Η φίλη της, με την οποία ήταν σε διακοπές, ανησυχεί, καθώς η Brigitte δεν συνήθιζε να παίρνει ρίσκα.

Οι τοπικές αρχές, μαζί με το Hellenic Rescue Team, κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της, χρησιμοποιώντας ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και drones. Η έρευνα ξεκίνησε την Πέμπτη το απόγευμα και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, χωρίς να έχει βρεθεί κανένα ίχνος της. Οι προσπάθειες αναζήτησης συνεχίστηκαν από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας έχει ενημερωθεί για την εξαφάνιση και παρέχει υποστήριξη στην οικογένεια της Brigitte, ενώ οι τοπικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με την ελπίδα να την εντοπίσουν σύντομα. Η κόρη της, μέσω των κοινωνικών δικτύων, εξέφρασε την έντονη ανησυχία της, σημειώνοντας ότι το κινητό της μητέρας της βρέθηκε, γεγονός που εντείνει τις ανησυχίες για την τύχη της.



Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ