Στην ετοιμότητα και στα άμεσα αντανακλαστικά του μηχανισμού του δήμου Αριστοτέλη οφείλεται η ταχεία αντιμετώπιση της διαρροής λυμάτων σε συγκεκριμένο σημείο της ακτής της Ιερισσού, που αποδίδεται σε αυξομείωση τάσης στη γραμμή ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου λυμάτων της περιοχής που έριξε τις ασφάλειες προστασίας του εξοπλισμού».

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αριστοτέλη για τη διαρροή λυμάτων και την απαγόρευση κολύμβησης από το σημείο αναφοράς του υδάτινου Πάρκου Ιερισσού (Μόλος επί της οδού Βασ. Γεωργίου) με κατεύθυνση 200 μέτρων προς τον μόλο επί της οδού Ηρώων και 200 μέτρα προς το Κάμπινγκ Ιερισσού.
«Η περιορισμένη διαρροή θα ήταν ακόμα μικρότερη, αν τοπικοί παράγοντες που έτυχε να δουν το πρόβλημα τη στιγμή που παρουσιάστηκε, φρόντιζαν πρώτα να ενημερώσουν τα αρμόδια στελέχη του δήμου προτάσσοντας την λύση του προβλήματος και έπειτα τις λοιπές αναρμόδιες για την αντιμετώπιση αρχές, ελπίζοντας να το εκμεταλλευτούν αντιπολιτευτικά, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να επιχειρήσουν να εμποδίσουν τη λήψη μέτρων εκ μέρους των αρμοδίων υπηρεσιών και αρχών», αναφέρεται επίσης.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «το προσωπικό του δήμου Αριστοτέλη υπό την προσωπική εποπτεία και παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου, έλυσε το πρόβλημα σε χρόνο λίγων λεπτών από την ενημέρωσή του, αποκαθιστώντας την κανονική ηλεκτροδότηση στο αντλιοστάσιο και σταματώντας την περαιτέρω διαρροή λυμάτων».
Η κολύμβηση θα επιτραπεί εκ νέου, αμέσως μόλις γίνουν οι επιβεβλημένοι ποιοτικοί έλεγχοι.



Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ