Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια να διαθέτουν τους καλύτερους δυνατούς τρόπους, ώστε οι επιβάτες να περνούν ψυχαγωγικά τον χρόνο τους στο αυτοκίνητο. Με μία λέξη: Βιντεοπαιχνίδια.

Το 2022, η BMW ανακοίνωσε τη συμφωνία με την τεράστια πλατφόρμα Air Console. Αυτή τη στιγμή, η πλατφόρμα διαθέτει 19 παιχνίδια για χρήση στο αυτοκίνητο. Σύντομα, θα προστεθεί το 20ο που δε θα είναι άλλο από το δημοφιλέστατο UNO, για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο.



Φυσικά, θα διατίθεται αποκλειστικά σε αυτοκίνητα του BMW Group, με τη βαυαρική εταιρεία να ενημερώνει μία εβδομάδα πριν από το gamescom 2024, πως πολύ σύντομα το UNO θα υπάρχει στο σύστημα πολυμέσων της.

Αναμένεται να το δούμε τόσο σε μοντέλα BMW, όσο και σε MINI. Από τις 21 Αυγούστου που ξεκινάει το gamescom 2024, η εταιρεία από το Μόναχο θα λανσάρει το UNO σε περίπου μισό εκατομμύρια οχήματά της ανά τον πλανήτη, προσφέροντας μία ειδική αναβάθμιση λογισμικού.

Φυσικά, όπως συμβαίνει με κάθε παιχνίδι σε αυτοκίνητα, το UNO θα λειτουργεί μόνο όταν το αυτοκίνητο θα είναι σταματημένο. Ο χρήστης θα μπορεί να παίζει μέσω του συστήματος AirConsole game controller το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση των προσωπικών συσκευών με το infotainment.



Αυτή η έκδοση του UNO θα μπορεί να υποδεχθεί έως και τέσσερα άτομα, για να παίζουν μεταξύ τους. Ωστόσο, θα είναι συγκεκριμένα τα μοντέλα BMW και MINI που θα απολαύσουν αυτή την παροχή.

Για να λειτουργήσει το σύστημα της Air Console, τα αυτοκίνητα θα πρέπει να διαθέτουν το Operating System 9 και το πακέτο Digital Premium της BMW ή το Connected της MINI. Εναλλακτικά, θα χρειαστεί το Operating System 8.5 σε συνδυασμό με το BMW ConnectedDrive Professional.



Το σύστημα της AirConsole θα είναι διαθέσιμο σε μοντέλα της BMW που πωλούνται σε πάνω από 40 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Αμερική. Τα μοντέλα στα οποία δε θα διατεθεί θα είναι οι Σειρά 2, Σειρά 3 και Σειρά 4.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ