Οι κατασκευαστές οχημάτων αστικής μετακίνησης κάνουν ότι μπορούν να προσελκύσουν οδηγούς που θέλουν μια άνετη και ασφαλή λύση για την καθημερινότητά τους. Ένα μεγάλο μέρος αυτών προέρχεται από τον κόσμο του αυτοκινήτου που έχουν πλέον μπουχτίσει με την κίνηση και τις καθυστερήσεις και θέλουν κάτι πιο πρακτικό.

Εδώ λοιπόν έρχεται να μας συστηθεί το ανανεωμένο τρίτροχο scooter Doufeng S1. Το κινεζικό scooter είναι μικρό και πρακτικό, ωστόσο έχει κάποια στοιχεία που σίγουρα θα κάνουν τους οδηγούς αυτοκινήτου να νιώσουν πιο οικεία.



Το πρώτο πράγμα φυσικά είναι το σύστημα ανάρτησης εμπρός με δύο τροχούς για μεγαλύτερη ασφάλεια. Το σύστημα είναι πολλαπλών συνδέσμων και μπορεί να πάρει κλίσεις έως και 22 μοίρες προσφέροντας μεγάλη ασφάλεια στον αναβάτη.



Το δεύτερο στοιχείο είναι η οροφή που προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης και διαθέτει επίσης υαλοκαθαριστήρα για τις βροχερές ημέρες. Ακόμα ένα ενδιαφέρον σημείο του Doufeng S1 είναι το σύστημα αερισμού στην περιοχή των ποδιών. Από ειδικές οπές βγαίνει ζεστός αέρας για να ανεβάζει τη θερμοκρασία τις κρύες ημέρες του χειμώνα.



Το Doufeng S1 προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μια ηλεκτρική και μία με θερμικό κινητήρα. Στην ηλεκτρική έκδοση ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 1,5 kW και οι επιδόσεις είναι επιπέδου 50 κ.εκ. Από την άλλη, στην έκδοση με θερμικό κινητήρα ο αερόψυκτος μονοκύλινδρος 110 κ.εκ. αποδίδει 9 ίππους και 9,2 Nm ροπής.

Το Doufeng S1 για την ώρα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ