Η τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ 007 έγινε στην ταινία «No Time To Die» όπου έσπασε τα ταμεία. Ο δημοφιλής ηθοποιός, κατά κοινή ομολογία, ήταν ένας από τους επιτυχημένους «πράκτορες» της θρυλικής σειράς ταινιών και σίγουρα θα μας λείψει αφού τη θέση του στην επόμενη γενιά πήρε ο κινηματογραφικός «Superman» Χένρι Κάβιλ.



Ο Ντάνιελ Κρεγκ στο No Time To Die είχε αρκετές σκηνές δράσης οδηγώντας μοτοσικλέτες της Triumph. Μάλιστα δύο από τις επετειακές «Triumph 007» αποφάσισε να τις προσθέσει στο γκαράζ του θέλοντας να κρατήσει κάτι από εκείνη τη θρυλική στιγμή της καριέρας του.



Οι δύο μοτοσικλέτες (από τις 250 που κατασκευάστηκαν) ήταν η Triumph Scrambler 1200 Bond Edition #3 και η Triumph Tiger 900 Bond Edition #1. Αυτές τις δύο μοτοσικλέτες, ο διάσημος ηθοποιός μαζί με την Triumph αποφάσισε να τις βγάλει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό.



Η συνεργασία έγινε με το ινστιτούτο Royal National Lifeboat που ασχολείται με τη διάσωση της θαλάσσιας ζωής προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την ενίσχυση του έργου.

Εκτός από τις μοτοσικλέτες, οι τυχεροί που θα αποκτήσουν τα δύο μοντέλα θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν μαζί με δύο διάσημους κασκαντέρ, τον Λι Μόρισον και τον Πολ Έντμοντσον που είχαν βασικό ρόλο στις σκηνές δράσης της ταινίας.



Όσο για τις τιμές αυτές αναμένονται ανάμεσα στις 12.000 ευρώ και 22.000 ευρώ, ενώ θα περιλαμβάνεται και ένα πακέτο εκπαίδευσης στο Triumph Adventure Expeirience στην Ουαλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ