Η ανερχόμενη δύναμη στην κατηγορία των ηλεκτρικών δικύκλων VMoto έχει ξεκινήσει να δείχνει τη δυναμική της τόσο με τη νέα γκάμα μοντέλων της όσο και με τις καινοτόμες τεχνολογίες που παρουσιάζει. Η εταιρεία από την Αυστραλία επιβεβαιώνει χρόνο με το χρόνο την αφοσίωσή της στην ηλεκτροκίνηση επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες στις μπαταρίες και στα συστήματα μετάδοσης.

Παράλληλα, έχει μπει δυναμικά και στα κορυφαία πρωταθλήματα μοτοσικλέτας όπως το MotoGP με υποστήριξη πρωτοκλασάτων ομάδων, εκμαιεύοντας ταυτόχρονα προηγμένες τεχνολογίες στην αεροδυναμική και στα σπορ χαρακτηριστικά που θέλει να δώσει στα μοντέλα της.



Ο καρπός όλων αυτών των «αναζητήσεων» της VMoto μας χάρισε για το 2024 το πλήρως ανανεωμένο TS Street Hunter Pro. Πρόκειται για την επόμενη γενιά του ήδη επιτυχημένου TS Street Hunter το οποίο πλέον στην έκδοση Pro είναι πιο ολοκληρωμένο, πιο ποιοτικό, πιο διασκεδαστικό και πιο ασφαλές από ποτέ.

Μοτοσικλέτα από το μέλλον

Ένα από τα δυνατά στοιχεία στην προσωπικότητα του νέου VMoto TS Street Hunter Pro είναι ο σχεδιασμός του. Η μοτοσικλέτα έχει μια φουτουριστική προσέγγιση η οποία όμως συνδυάζεται υπέροχα με μια χρηστική εργονομία και άνεση.

Η naked φύση της Hunter Pro δεν έχει διαταραχθεί, με την σιλουέτα άμεσα να παραπέμπει σε ένα street μοντέλο χάρη στο φαρδύ τιμόνι, το μίνιμαλ φωτιστικό σώμα εμπρός και η ψηλή ουρά πίσω.



Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι πολυγωνικό με δύο LED προβολείς και δύο ιδιαίτερα DRL LED φώτα ημέρας. Δυνατό σημείο της VMoto είναι τα πλευρικά φέρινγκ τα οποία έχουν κορυφαία φινίρισμα και καλύπτουν ιδανικά το σημείο της μπαταρίας.



Ταυτόχρονα, το «ρεζερβουάρ» είναι υπερυψωμένο τονίζοντας τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας και το ψαλίδι είναι μυώδες προσθέτοντας στιβαρότητα στην εικόνα της μοτοσικλέτας. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του μια ψηφιακή οθόνη πληροφοριών και θύρα USB για φόρτιση συσκευών, ενώ το σύστημα Keyless βελτιώνει την καθημερινότητα.

Ισχυρή ηλεκτρική καρδιά

Το ανανεωμένο VMoto TS Street Hunter Pro είναι από τα πρώτα μοντέλα της εταιρείας που χρησιμοποιούν τα νέα γενιάς συστήματα μπαταρίας και μετάδοσης κίνησης. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τύπου hub τοποθετημένος στον πίσω τροχό και αποδίδει 4,1 kW (5,2 kW μέγιστη απόδοση) με πολύ υψηλή ροπή. Οι επιδόσεις του μπορούν να συγκριθούν με συμβατική μοτοσικλέτα 125 κ.εκ. καθώς η τελική ταχύτητα είναι στα 90 χλμ./ώρα και οι επιταχύνσεις πολύ δυναμικές.



Στην εξαιρετική του απόδοση συμβάλει το χαμηλό βάρος το οποίο είναι μόλις 103 κιλά χωρίς τις μπαταρίες. Μια που αναφερθήκαμε στις μπαταρίες, η VMoto έχει επιλέξει δύο τεχνολογικά προηγμένες αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου 60 V/ 32 Ah.

Αυτή η διάταξη επιτρέπει στη μοτοσικλέτα να έχει αυτονομία 90 χιλιομέτρων. Αυτό μεταφράζεται σε μια πλήρως αξιοποιήσιμη μοτοσικλέτα που χωρίς άγχος θα καλύψει όλες τις καθημερινές μετακινήσεις σε κάθε σημείο της πόλης.



Η αναβαθμισμένη τεχνολογία στις μπαταρίες επιτρέπει στον αναβάτη να φορτίσει την κάθε μία σε περίπου 3,5 ώρες σε οικιακή πρίζα έχοντας στη διάθεσή του πάνω από 1.000 κύκλους φόρτισης. Από την άλλη, η καινούρια μονάδα ελέγχου ECU έχει αυξήσει κατά 16% την απόδοση και κάνει πιο γραμμική την απόδοση της ροπής αναβαθμίζοντας τον φιλικό τρόπο οδήγησης της VMoto.

Η χαρά της ηλεκτρικής οδήγησης

Στο DNA της VMoto από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε, βρίσκεται η σπορ προσέγγιση και η χαρά της οδήγησης. Άλλωστε, οι συνεργασίες που έχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα MotoGP με αναβάτες θρύλους όπως ο Χόρχε Λορένθο και το παραδοσιακό πλέον event VMoto Pro Days αποδεικνύουν τη θέλησή της για απολαυστικές στιγμές αδρεναλίνης.



Αυτή η σπορ προσέγγιση έχει περάσει και στο νέο TS Street Hunter Pro. Το κορυφαίο μοντέλο της VMoto διαθέτει ένα ατσάλινο στιβαρό πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω που εδράζεται σε ψαλίδι. Τα φρένα από την άλλη έχουν δίσκο σε κάθε τροχό και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, ενώ οι τροχοί είναι αλουμινένιοι 17 ιντσών με ασφάλτινα ελαστικά.

Η νέα TS Street Hunter Pro βγάζει έναν διπλό χαρακτήρα στο δρόμο. Από τη μία είναι σε θέση με άνεση και ασφάλεια να σε μεταφέρει στη δουλειά σου καθημερινά χάρη στην κορυφαία πρακτικότητα και εργονομία που διαθέτει. Από την άλλη, όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις μπορείς με το άνοιγμα του γκαζιού να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε διαδρομή.



Η μελετημένη αεροδυναμική της μοτοσικλέτας προέρχεται από τον κόσμο των αγώνων και βοηθάει στην εξαιρετική σταθερότητα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα, οι ποιοτικές αναρτήσεις προσφέρουν στιγμές οδηγικής απόλαυσης με κάθε στροφή να είναι μια ευχάριστη πρόκληση για τον αναβάτη.

Η εποχή του κυνηγιού ξεκίνησε στην πόλη

Η VMoto με το νέο TS Street Hunter Pro ξεκαθαρίζει τις προθέσεις τις για κάτι το πολύ διαφορετικό στον κόσμο των ηλεκτρικών μοτοσικλετών. Πρόκειται για μια διασκεδαστική, γρήγορη και αποτελεσματική ηλεκτρική μοτοσικλέτα με την οποία ξεχνάς μια και καλή τους προβληματισμούς της απόδοσης και της αυτονομίας.

Η VMoto TS Street Hunter Pro είναι διαθέσιμη στο δίκτυο της Motoway σε τρεις χρωματισμούς (κόκκινο, μαύρο και λευκό). Η τιμή με την επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά φτάνει τα 3.252 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ