Οι μοτοσικλέτες στην κατηγορία των 125 κ.εκ. εκτός από την πρακτική και οικονομική τους προσέγγιση έχουν και μια δόση οδηγικής διασκέδασης. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα τις προτιμήσει κάποιος σε σχέση με ένα scooter, για να νιώσει δηλαδή την πραγματική αίσθηση οδήγησης και ασφάλειας που προσφέρει μια μοτοσικλέτα.



Στην γκάμα της Keeway συναντάμε ένα πολύ νεανικό και μοντέρνο naked μοντέλο, το RKF 125. Το μικρό σε διαστάσεις μοντέλο έχει πολύ μοντέρνο, επιθετικό σχεδιασμό και εξαιρετικά περιφερειακά που το κάνουν ευχάριστο στην οδήγηση.



Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. με απόδοση 12,7 ίππους και 10 Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός και το κιβώτιο ταχυτήτων 6τάχυτο μηχανικό. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δίσκο εμπρός και πίσω με ABS.



Το χαμηλό βάρος των 147 κιλών βοηθάει στη διασκεδαστική οδήγηση, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει LED φώτα, ρεζερβουάρ καυσίμου 10 λίτρων, USB θύρα και ψηφιακή οθόνη πληροφοριών. Το Keeway RKF 125 είναι διαθέσιμο άμεσα σε δυο χρωματισμούς λευκό και μαύρο στην τιμή των 2.899 ευρώ.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ