Μετά την 60ή επέτειο (1974) της πρώτης 911, η Porsche γιορτάζει το μισό αιώνα ζωής της κορυφαίας 911 Turbo και όπως έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, έχει τον τρόπο να δίνει ξεχωριστές πινελιές σε αυτές τις συγκυρίες.

Για τους λιγοστούς και εκλεκτούς πελάτες των συλλεκτικών 1.974 επετειακών εκδόσεων 911 Turbo 50 Years, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ένα επιπλέον δώρο, ώστε να μην αποχωρίζονται ποτέ από πάνω τους, το αγαπημένο τους αυτοκίνητο.



Κάθε ένα από αυτά, τα 1.974 κομμάτρια, θα συνοδεύεται από ένα ειδικό ρολόι, κατασκευασμένο από την ίδια την Porsche. Ονομάζεται χρονογράφος 911 Turbo 50 Years και προσφέρεται με μαύρο καντράν, με στοιχεία Turbonite, δερμάτινο λουρί οχήματος και διαφανή κάσα, που επιτρέπει την προβολή του ρότορα περιέλιξης, σχεδιασμένη να μιμείται τους τροχούς του αυτοκινήτου.

Ο αριθμός περιορισμένης έκδοσης κάθε ρολογιού είναι χαραγμένος στο περίβλημα από τιτάνιο και ταιριάζει με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου, για το οποίο έχει κατασκευαστεί κάθε ρολόι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ