Το αγωνιστικό τριήμερο του Μαρκ Μάρκεθ στην Αραγονία από την Παρασκευή φάνηκε να είναι καλό. Πρώτος στις δοκιμές, κατάκτηση της pole position και το απόγευμα του Σαββάτου άνετη επικράτηση στον Αγώνα Sprint.

Ο Ισπανός της Gresini Ducati ξεκίνησε εντυπωσιακά και δεν άφησε σε κανέναν περιθώριο να τον αμφισβητήσει. Γρήγορα έφτιαξε μια διαφορά ασφαλείας στην κορυφή και τελικά έφτασε στη νίκη αφήνοντας μίλια μακριά τους αντιπάλους του. Αυτή είναι η πρώτη νίκη σε Sprint για τον Μάρκεθ ο οποίος ελπίζει σε επανάληψη του αποτελέσματος και την Κυριακή.



Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χόρχε Μαρτίν ο οποίος δεν είχε κάτι περισσότερο για να αντισταθεί στον Μάρκεθ. Το καλό για τον αναβάτη της Pramac Ducati ήταν ότι είδε τον μεγάλο του αντίπαλο Πέκο Μπανάια να αντιμετωπίσει προβλήματα και να τερματίζει τελικά στην 9η θέση. Πλέον ο Μαρτίν είναι ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς μακριά από τον Μπανάια.



Το βάθρο στο Aragon έκλεισε ο rookie Πέδρο Ακόστα με την GasGas Tech3. Ο Ισπανός είχε χάσει λίγο το ρυθμό του στους τελευταίους αγώνες, αλλά στην πατρίδα του βρήκε ξανά τον τρόπο να ακολουθήσει τους ταχύτερους. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Άλεξ Μάρκεθ με τη δεύτερη Gresini και την εξάδα έκλεισαν οι Μιγκέλ Ολιβέιρα και Μπραντ Μπίντερ.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Φάμπιο Κουαρταραρό με την Yamaha τερματίζοντας στην 8η θέση, ενώ πολύ δυνατός ήταν και ο Ένεα Μπαστιανίνι ο οποίος από την 14η θέση ανέβηκε μέχρι την 7η θέση.

Το Grand Prix της Κυριακής αρχίζει στις 15:00.



Αποτελέσματα Sprint



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ