Η Aprilia ανέκαθεν είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τους αγώνες τις οποίες συνδύαζε με τα μοντέλα παραγωγής της. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι η εταιρεία με τις περισσότερες αγωνιστικές ρεπλίκες στην ιστορία ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1980 με τις αγωνιστικές AF1, μέχρι και τις μέρες μας με τις RSV4 και RS660.



Εκτός από τα σπορ μοντέλα της όμως δεν ξεχνάει να φέρει την αγωνιστική της αύρα ακόμα και στα scooter. Για το 2024 η Aprilia ετοίμασε μια ειδική έκδοση του επιτυχημένου scooter της SR GT στα χρώματα της αγωνιστικής RS GP του MotoGP. Ο συγκεκριμένος χρωματισμός βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και μπορείτε να την αποκτείσετε από 4.199 ευρώ (125 κ.εκ.).



Το σημείο στο οποίο ξεχωρίζει η SR GT Replica είναι ο χρωματισμός. Επηρεασμένος από το MotoGP, διαθέτει μαύρο ματ χρώμα, με κόκκινα και μοβ γραφικά όπως εκείνα της RS-GP των Μάβερικ Βινιάλες και Αλέιξ Εσπαργκαρό.

Οι ζάντες είναι μαύρες με κόκκινο στεφάνι που ξεχωρίζει στον μπροστινό τροχό, ενώ το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης ελαστικά με σπορ ασφάλτινη σχεδίαση πέλματος σε αντίθεση με τα all terrain ελαστικά που διαθέτουν οι εκδόσεις Aprilia SR GT και SR GT Sport.



Το Aprilia SR GT Replica είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, 125 και 200 με δύο σύγχρονους κινητήρες. Το SR GT 125 αποδίδει 14,75 ίππους και 12 Nm ροπής, ενώ το SR GT 200 με τον κινητήρα των 174 κ.εκ. αποδίδει 17,4 ίππους και 16,5 Nm ροπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ