Η αποκάλυψη της ολοκαίνουργιας Lamborghini Temerario, πριν από λίγες εβδομάδες στο Monterey, προκάλεσε πάταγο, καθώς η διάδοχος της Huracan ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες των φίλων της μάρκας, τόσο με την επιβλητική παρουσία της, όσο και με τις προδιαγραφές της.

Ο νέος twin-turbo V8, που διαφέρει σε σχέση με το στάνταρ τετράλιτρο του ομίλου της Volkswagen που κινεί μεταξύ άλλων και την Urus, αποδίδει 800 ίππους μόνος του, με τα «κόκκινα» να έρχονται στις 10.000 σ.α.λ!

Η συνδυαστική ισχύς είναι υπολογισμένη στους 920 ίππους, γεγονός που κάνει την Temerario να ολοκληρώνει το sprint των 0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα και να συνεχίζει μέχρι τα 343 χλμ./ ώρα.

Μολονότι οι εντυπώσεις από αυτό το ντεμπούτο είναι ακόμα νωπές, η φαντασία των οπαδών της Lamborghini, βρίσκεται ήδη ένα βήμα παρακάτω, σε μια  ανοικτή έκδοση της Temerario! Οι ψηφιακοί σχεδιαστές δεν περιορίζονται στη φαντασία, αλλά την κάνουν πράξη και στην οθόνη, όπως μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε.

Μπορείτε, εξίσου εύκολα, να εντοπίσετε τις καινοτομίες, έτσι δεν είναι; Εξάλλου, η αναδιπλούμενη οροφή είναι που διαχωρίζει το πραγματικό από αυτήν την ψηφιακή απεικόνιση. Η πραγματική Lamborghini Temerario Spyder θα αποκτήσει πιθανώς μια υφασμάτινη, αντί για αναδιπλούμενη οροφή για λόγους εξοικονόμησης βάρους και θα πρέπει να αποθηκευτεί σε μια ειδική θήκη πίσω από τα καθίσματα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ