Πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι η Yamaha Racing είχε ανακοινώσει ότι ο Λιν Τζάρβις δεν θα συνεχίσει στη θέση του Επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας. Στη διάρκεια του καλοκαιριού η Yamaha πήρε το χρόνο της να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Τζάρβις τον οποίο τελικά βρήκε στο πρόσωπο του Πάολο Παβέσιο.



Ο Πάολο Παβέσιο θα αντικαταστήσει τον Λιν Τζάρβις στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Yamaha Racing από την 1η Ιανουαρίου 2025. Θυμίζουμε ότι ο Τζάρβις έμεινε σε αυτή τη θέση για 26 χρόνια και οδήγησε τη Yamaha στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε όλες της κατηγορίες αγώνων μοτοσικλέτας.



Ο νέος επικεφαλής προέρχεται από τον χώρο του μάρκετινγκ της Yamaha Motor Europe όπου διατέλεσε Διευθυντής επί 11 χρόνια. Στα χρόνια του έγινε μια μεγάλη ανασυγκρότηση του αγωνιστικού τμήματος που έφερε τίτλους στα κορυφαία πρωταθλήματα όπως MotoGP, WSBK, EWC και MXGP.



Ο Πάολο Παβέσιο αναλαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα της Yamaha σε μια δύσκολη περίοδο. Στο MotoGP η ομάδα έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να φτάσει ξανά στην κορυφή, αλλά για την ώρα δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που θα περίμεναν οι άνθρωποι της Yamaha. Το ίδιο συμβαίνει και στα Superbike, ενώ φέτος η Yamaha είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά στην κορυφή με την ομάδα YART Yamaha στο Πρωτάθλημα Αντοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ