Στο τέλος Σεπτεμβρίου ένα διήμερο γεμάτο μοτοσικλέτα και οδήγηση περιμένει τους φίλους των δύο τροχών. Το test-ride event Adventure Meeting επανέρχεται Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, σε έναν χώρο ιστορικής σημασίας, για μία μοναδική εμπειρία δράσης και περιπέτειας.

Δύο ημέρες, ένας προσεκτικά επιλεγμένος χώρος με υψηλές προδιαγραφές φιλοξενίας και όλες οι εταιρίες μοτοσικλετών, θα υποδεχτούν το κοινό που θα απολαύσει οδήγηση και δραστηριότητες που αφορούν τη μοτοσικλέτα και όχι μόνο.



Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 90 μοτοσικλέτες από όλες τις εταιρίες θα βρίσκονται επίσημα διαθέσιμες για οδήγηση, τις δύο μέρες που διαρκεί το event. Για όλα τα adventure μοντέλα της αγοράς θα υπάρχουν επιλεγμένες ασφάλτινες διαδρομές αλλά και μεικτές διαδρομές άσφαλτο – χώμα, σε αναλογία 50-50, σε βατό δασικό χωματόδρομο.



Επιπλέον θα υπάρχουν διαθέσιμες scrambler, naked και cafe racers, ATV και μικρές μοτοσικλέτες και ποδήλατα για παιδιά. Σε ειδικό χώρο θα υπάρχει έκθεση προϊόντων εξοπλισμού μοτοσικλέτας και αναβάτη, εστιατόριο και καφέ με χώρο απασχόλησης για μικρά παιδιά.



Τέλος οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, σεμινάρια πρώτων βοηθειών, trail show με τον Λευτέρη Πίππο και BMW Show. Η Γενική Είσοδος είναι 7 ευρώ, ενώ τα παιδιά έως 13 ετών είναι δωρεάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ