Στη διάρκεια του Grand Prix της Αραγονίας οι αναβάτες της Ducati ρωτήθηκαν αν χρησιμοποιούν μοτοσικλέτες της ιταλικής μάρκας στην καθημερινότητά τους και αν ναι ποιες είναι αυτές. Την αρχή έκανε ο πρωταθλητής Πέκο Μπανάια ο οποίος είναι λάτρης της Multistrada.

Ο Ιταλός τόνισε ότι έχει οδηγήσει την Multistrada και τη βρίσκει μια φανταστική τουριστική μοτοσικλέτα. Πιο συγκεκριμένα, ο Πέκο σχολίασε: «Μπορείς να πας παντού, είναι ομαλή, πολύ γρήγορη και μπορείς να κάνεις σούζες! Είναι εκπληκτική μοτοσικλέτα».



Παρά το γεγονός ότι ο Μπανάια λατρεύει την Multistrada δεν έχει αποκτήσει ακόμα μία. Για τις καθημερινές του μετακινήσεις ο πρωταθλητής χρησιμοποιεί φέτος μια Scrambler Nightshift. «Δεν είναι πολύ δυνατή, αλλά είναι ξεκάθαρη και τέλεια για τους δρόμους της πόλης».



Ο έτερος εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, Ένεα Μπαστιανίνι επίσης δήλωσε λάτρης της Multistrada V4. Θεωρεί τη μοτοσικλέτα την πιο ολοκληρωμένη στην γκάμα της Ducati και μάλιστα επισήμανε ότι η εταιρεία θα έπρεπε στο επόμενο Race of Champions του WDW να χρησιμοποιήσει την Ducati Multistrada V4 RS.



Την Multistrada V4 επέλεξαν και οι αναβάτες της ομάδας VR46, Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο και Μάρκο Μπεζέκι, ενώ υπήρξαν δύο αναβάτες της ιταλικής εταιρείας που δεν έχουν δοκιμάσει κανένα μοντέλα της μάρκας. Ο ένας είναι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Χόρχε Μαρτίν ο οποίος δεν έχει οδηγήσει την Multistrada V4 διότι δεν έχει την κατάλληλη άδεια οδήγησης.



Από την άλλη, ο Μαρκ Μάρκεθ δεν έχει απευθείας συμβόλαιο με την Ducati και ακόμα χρησιμοποιεί τις μοτοσικλέτες της Honda όπως την CBR600RR και CRF450R. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τις μοτοσικλέτες της Ducati.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ