Η Morbidelli MBP έχει μπει πλέον για τα καλά στις αγορές της Ευρώπης και σταδιακά βλέπουμε όλο και περισσότερα μοντέλα να γεμίζουν την γκάμα της ιταλικής μάρκας. Τα πλάνα της εταιρείας φαίνεται πάντως να είναι μεγάλα και το επόμενο διάστημα θα δούμε μοτοσικλέτες υψηλής απόδοσης να προστίθενται, όπως η T 1002 V που φημολογείται ότι θα έρθει το 2025.



Η μοτοσικλέτα ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων adventure μοτοσικλετών και θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα της cruiser C 1002 V. Το μηχανικό σύνολο είναι δικύλινδρο σε διάταξη V2 997 κ.εκ. με απόδοση 90 ίππους και 95 Nm ροπής. Ενδιαφέρον έχουν οι 80 μοίρες του στροφάλου που λειτουργεί ο κινητήρας και θα δίνουν μια ροπάτη, χαμηλόστροφη αίσθηση στον αναβάτη.



Το πλαίσιο της μοτοσικλέτας επίσης έχει ενδιαφέρον. Είναι περιμετρικό αλουμινένιο και συνεργάζεται με επίσης αλουμινένιο ψαλίδι. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός με διαδρομή 160 χιλ. και επίσης ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω.



Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω και τα φρένα είναι της J.Juan με ABS της Bosch. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 22 λίτρα και το βάρος είναι στα 235 κιλά άδειο.



Θα παρακολουθήσουμε την πορεία της ενδιαφέρουσας Morbidelli T 1002 V η οποία αν κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη αυτό θα γίνει το 2025. Είναι πιθανό να τη δούμε στην EICMA 2024 τον Νοέμβριο στο Μιλάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ