H Αμερικανική εταιρεία Belray που ειδικεύεται στα λιπαντικά μοτοσικλετών και scooters επιστρέφει στην αγορά της Ελλάδας με νέα προϊόντα. Η Motoway Καμπράνης Α.Ε. παρουσίασε την καινούρια γκάμα λιπαντικών σχεδιασμένα αποκλειστικά για scooter καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων δικύκλων.

Οι συνθέσεις των λιπαντικών διασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης, ενώ η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών εγγυάται τη μακροχρόνια αντοχή και προστασία του κινητήρα.



Τα τρία προϊόντα της Belray είναι το 10W-40 Semi Synthetic, το 5W-40 Full Synthetic και το βαρέλι 60L Belray 10W-40 Semi Synthetic. Όλα τα παραπάνω είναι εξελιγμένα αποκλειστικά για χρήση σε scooter όλων των κατηγοριών.



Πιο συγκεκριμένα το Belray 10W-40 Semi Synthetic για scooter είναι ιδανικό για την καθημερινή οδήγηση, προσφέροντας εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς και των ακραίων θερμοκρασιών.



Το Belray 5W-40 Full Synthetic είναι κατάλληλο για scooter υψηλών επιδόσεων, προσφέροντας ανώτερη ροή λαδιού σε χαμηλές θερμοκρασίες και μέγιστη προστασία του. Τέλος, το λιπαντικό σε μορφή βαρελιού 10W-40 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και συνεργεία, προσφέροντας οικονομία και πρακτικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα eshop.motoway.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ