Ο διάσημος Youtuber WhistlinDiesel πριν από περίπου έναν μήνα αποφάσισε να κάνει ένα εκτεταμένο τεστ αντοχής στο Tesla Cybertruck. Σε μια από τις δοκιμασίες το ηλεκτρικό pick up της αμερικανικής εταιρείας δεν άντεξε με αποτέλεσμα να σπάσει το πίσω μέρος του πλαισίου.

Αυτή η εξέλιξη πάντως αποκάλυψε ότι εκείνο το σημείο του Cybertruck ήταν κατασκευασμένο από αλουμίνιο και όχι από ατσάλι όπως το υπόλοιπο πλαίσιο κάτι που οδήγησε στο σπάσιμο.

Ο WhistlinDiesel μετά το Tesla Cybertruck αποφάσισε να κάνει το ίδιο τεστ αντοχής σε ένα Ford F-150. Ο YouTuber ήθελε να αποδείξει ότι το ατσάλινο υποπλάισιο στο πίσω μέρος του Ford είναι πιο ανθεκτικό από εκείνο του Tesla. Για να το πετύχει αυτό έριξε το πίσω μέρος του F-150 40 φορές σε ένα τσιμεντένιο τοίχο από ύψος 1,5 μέτρου.



Στο τέλος μάλιστα έριξε ένα από τα τσιμεντένια μπλοκ στο πίσω μέρος του Ford. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό διότι το Ford τελικά άντεξε το τεστ χωρίς να σπάσει το υποπλαίσιό του. Παρότι όμως δεν έσπασε, υπήρξε μια μικρή στρέβλωση, αλλά όχι πολύ ανησυχητική.

Στο τέλος του βίντεο ο YouTuber αναφέρει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με ανθρώπους της Tesla για την αποτυχία στο πλαίσιο του Cybertruck αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ