Ένας από τους λόγους που οι φίλοι της Porsche έχουν δεθεί με την γερμανική εταιρεία είναι ο ήχος που παράγει ο 6κύλινδρος επίπεδος κινητήρας των 911. Αυτός ο ήχος είναι μαγευτικός και είναι δύσκολο να τον μπερδέψεις με οποιοδήποτε άλλο σπορ μοντέλο υψηλών προδιαγραφών.

Εκτός από τον ήχο του κινητήρα της 911, η Porsche ενισχύει την εμπειρία των πελατών της παρουσιάζοντας ένα νέο προϊόν το οποίο επίσης ασχολείται με τον ήχο. Πρόκειται για ένα Bluetooth ηχείο υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο από την Porsche Design.



Το ηχείο είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και το φινίρισμα του είναι βασισμένο στο τελικό της εξάτμισης της 911 GT3. Μάλιστα το αλουμινένιο τελευταίο σημείο του ηχείου είναι το ίδιο με εκείνο της 992.



Εκτός από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, το ηχείο 911 Speakers 2.0 της Porsche είναι και τεχνολογικά προηγμένο. Χρησιμοποιεί σύστημα Bluetooth 5.0 και επεξεργαστή Qualcomm aptX HD, ενώ είναι συμβατό με το λογισμικό Porsche Lifestyle και έχει χρόνο λειτουργίας έως και 16 ώρες. Η απόδοσή του είναι 60 W, ζυγίζει 1,1 κιλά και είναι συμβατό με τεχνολογία NFC.



Όπως όλα όμως τα προϊόντα της Porsche, έτσι και το 911 Speaker 2.0 είναι ακριβό. Η τιμή του είναι στα 459 ευρώ, ενώ υπάρχει και μια ειδική έκδοση Limited Edition στα 499 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ