Όπως αναφέρεται στο βρετανικό μέσο, τα στελέχη της Aston Martin εξετάζουν το ενδεχόμενο τοποθέτησης συστήματος υβριιδικής διάταξης Plug-in Hybrid τόσο στην DB12 όσο και στη Vantage.

Από τον σχεδιασμό τους εξαιρείται η καινούργια Vanquish η οποία θα εξακολουθήσει να διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο V12 κινητήρα. Η βρετανική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ήδη ότι θα επιχειρήσει τη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση με το να δημιουργήσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της.



Ωστόσο, αυτή η διαδικασία έχει αναβληθεί λόγω της μειωμένης ζήτησης για αυτοκίνητα αυτής της τεχνολογίας η οποία επηρεάζει και τα supercars ή hypercars. Έτσι, η επόμενη λύση είναι ο εξηλεκτρισμός των υπαρχόντων μοντέλων της.



Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο μοντέλο της με σύστημα Plug-in Hybrid είναι η Valhalla η οποία έχει κινητήρα που προέρχεται από τη Mercedes-AMG. Συνάδελφος του βρετανικού Autocar ρώτησε τον Σάιμον Νιούτον, Διευθυντή του τμήματος οχημάτων επιδόσεων της Aston Martin Lagonda, εάν θα γίνει το ίδιο και με τις DB12 και Vantage. Αυτός απάντησε: «Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις τεχνολογίες αυτή τη στιγμή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ