Το bungee jumping σίγουρα δεν είναι μία συνήθης δραστηριότητα για έναν άνθρωπο, διότι απαιτεί θάρρος και μπόλικη θέληση. Αλλά όταν βλέπεις ένα αυτοκίνητο να κάνει bungee jumping, εύλογα δημιουργείται το ερώτημα «γιατί».

Την απάντηση σε αυτό την έχει η Nissan που πρόσφατα υπέβαλλε το δημοφιλές Qashqai σε αυτή τη δοκιμασία, αποσκοπώντας σε ένα νέο ρεκόρ Guiness.



Το οποίο και πέτυχε, καθώς έστησε μία πλατφόρμα σε ύψος 65 μέτρων και το έριξε από εκεί ενώ ήταν δεμένο με οκτώ ιμάντες.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι που το άλμα έγινε με οδηγό μέσα! Συγκεκριμένα, η εταιρεία αφαίρεσε από το εσωτερικό του συγκεκριμένου Qashqai τα πάντα πλην του καθίσματος του οδηγού, του τιμονιού και του ταμπλό.

Ο οδηγός που πήρε το ρίσκο να συμμετάσχει στην παράτολμη διαδικασία είναι ο οδηγός αγώνων και κασκαντέρ, Laurent Lasko. Ευτυχώς, το bungee jumping ολοκληρώθηκε με ασφάλεια, με τους δοκιμασμένους οκτώ ιμάντες να κρατούν γερά το Qashqai και τον οδηγό, πριν επιβεβαιωθεί πως πράγματι η Nissan έχει σημειώσει ρεκόρ.



Σε ορισμένους όλα αυτά μπορεί να ακούγονται αδύνατα, αλλά τα πιστεύεις όταν τα δεις. Η δοκιμασία έλαβε χώρα στο Πυτώ, μία περιοχή στα δυτικά προάστια του Παρισιού.

Στο παρελθόν, η Nissan έχει δοκιμάσει με το Qashqai να κάνει skateboard, surfing, ακόμα και paintball, αλλά για λόγους διαφήμισης. Τώρα, έβαλε το δημοφιλές SUV της να κάνει bungee jumping, μόνο που αυτή τη φορά στόχος πέτυχε ρεκόρ Guiness.



Και έχουμε και συνέχεια, καθώς ο διευθυντής μάρκετινγκ της ιαπωνικής εταιρείας, Jerome Biguet ενημέρωσε πως η επόμενη διαφημιστική καμπάνια θα περιλαμβάνει ένα Qashqai που θα πηδάει από κτίριο σε κτίριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ