Πολλές φορές έχουμε συναντήσει custom μοτοσικλέτες οι οποίες είναι εμπνευσμένες από διάσημους κινηματογραφικούς ή τηλεοπτικούς ήρωες. Το τελευταίο όμως που έπεσε στην αντίληψή μας έχει να κάνει με τον θρυλικό κόσμο των Star Wars.



Ο βραβευμένος σχεδιαστής Τζέρεμι Ντουσάμπ της Jerem Motorcycles φαίνεται πως είναι λάτρης της τηλεοπτικής σειράς The Mandalorian που έχει να κάνει με μια ηρωική φυλή του φανταστικού κόσμου του Star Wars. Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει ένα δίκυκλο που να χρησιμοποιεί στοιχεία των Mandalorians με βάση μια Ducati Streetfighter 1098.



Ο Ντουσάμπ διατήρησε αρχικά το πλαίσιο χωροδικτύωμα και το ρεζερβουάρ της Streetfighter, αλλά όλα τα υπόλοιπα αφαιρέθηκαν. Το πρώτο πράγμα που σχεδιάστηκε ήταν η ουρά η ποία έχει έντονα cafe racer χαρακτηριστικά και αδιανόητες λεπτομέρειες. Μία από αυτές είναι η εντυπωσιακή δερμάτινη ζώνη για σφαίρες!

Όλα τα στοιχεία του κουστουμιού έχουν βαφτεί στο χρώμα του αλουμινίου, ενώ υπάρχουν και carbon εξαρτήματα όπως η ποδιά κινητήρα και τα φτερά. Το σημείο όμως που παραπέμπει περισσότερο στους Mandalorian είναι ο προβολέας ο οποίος αντιγράφει το κράνος των πολεμιστών του Star Wars.



Στο τεχνικό κομμάτι, οι αναρτήσεις έχουν αλλαχτεί με Ohlins βαμμένες στο χρώμα του χαλκού, τα φρένα είναι αναβαθμισμένα της Brembo, ενώ ο κινητήρας παραμένει ο δικύλινδρος L2 με απόδοση 155 ίππους. Η εξάτμιση από την άλλη είναι χειροποίητη από ανθρακονήματα και τιτάνιο.



Η μοτοσικλέτα της Jerem Motorcycles συνοδεύεται από ένα γνήσιο κράνος των πολεμιστών Mandalorian. Σίγουρα ο Πέδρο Πασκάλ που υποδύθηκε τον Mandalorian στη σειρά, θα ήθελε μια τέτοια Ducati στο γκαράζ του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ