Μετά την έκδοση Rally η Ducati μας παρουσιάζει ακόμα μία έκδοση της DesertX που ονομάζει Discovery. Πρόκειται για την πιο καλά εξοπλισμένη εκδοχή της μοτοσικλέτας η οποία έχει περισσότερες ταξιδιωτικές ικανότητες, είναι πιο άνετη και με ενισχυμένο προφίλ περιπέτειας.



Η Ducati DesertX Discovery είναι φτιαγμένη για να μη σταματήσει απέναντι σε κανένα εμπόδιο. Για αυτόν το λόγο οι Ιταλοί την εξόπλισαν με ενισχυμένες χούφτες στο τιμόνι και προστατευτικά κινητήρα με έμφαση στην τρόμπα νερού. Νέες είναι οι γρίλιες προστασίας του ψυγείου και η ποδιά στο κάτω μέρος του κινητήρα είναι επίσης ενισχυμένη.

Στον βασικό εξοπλισμό έχουμε επίσης θερμαινόμενα grip και μεγαλύτερη σέλα για περισσότερη άνεση στις μεγάλες αποστάσεις, ενώ έχει προστεθεί κεντρικό σταντ για εύκολο φόρτωμα. Στο τεχνολογικό κομμάτι η μοτοσικλέτα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Στροφή/Στροφή μέσω της οθόνης TFT η οποία συνδέεται με το smartphone και ο αναβάτης έχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε εφαρμογές μέσω του Ducati Link App.



Καινούριος τέλος είναι οι χρωματισμός της μοτοσικλέτας συνδυάζοντας το μαύρο με το κόκκινο με πολλές λεπτομέρειες που για πρώτη φορά συναντάμε σε κάποια DesertX. Στο τεχνικό κομμάτι η DesertX Discovery παραμένει ίδια με τη βασική έκδοση έχοντας τον V2 κινητήρα 937 κ.εκ. απόδοσης 110 ίππων και 92 Nm ροπής, αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές, πλαίσιο χωροδικτύωμα και φρένα της Brembo.



Η νέα Ducati DesertX Discovery είναι διαθέσιμη για παραγγελία και αναμένεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2024 με την τιμή να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ