Ο γιος του φερόμενου ως ενόπλου, που θεωρείται ύποπτος ότι στόχευσε τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο γήπεδο γκολφ του στη Φλόριντα την Κυριακή δήλωσε ότι ο πατέρας του μισεί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως «κάθε λογικός άνθρωπος», αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν είναι βίαιο άτομο.

Ο Όραν Ράουθ δήλωσε στη Daily Mail ότι ο πατέρας του, Ράιαν Ράουθ, ο οποίος συνελήφθη για την φερόμενη ως απόπειρα δολοφονίας, δεν είναι οπαδός του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου.
Ούτε εμένα μου αρέσει ο Τραμπ», πρόσθεσε.

Αλλά ο 35χρονος Ρούθ επέμεινε ότι ο πατέρας του δεν είναι βίαιος και ότι σοκαρίστηκε όταν άκουσε τους ισχυρισμούς.

«Είναι ο μπαμπάς μου και το μόνο που έχει κάνει είναι μερικές κλήσεις για τροχαία, απ’ όσο ξέρω», δήλωσε ο γιος στη Daily Mail. «Αυτό είναι τρελό. Γνωρίζω τον μπαμπά μου και αγαπώ τον μπαμπά μου, αλλά αυτό δεν θυμίζει καθόλου εκείνον».
«Δεν είναι βίαιο άτομο», δήλωσε επίσης ο Όραν. «Είναι σκληρά εργαζόμενος και σπουδαίος μπαμπάς. Είναι σπουδαίος τύπος, καλός άνθρωπος και δουλεύει όλη του τη γαμ… ζωή».

Ο 58χρονος Ράιαν Ρούθ φέρεται να ήταν οπλισμένος μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον Τραμπ, καθώς έπαιζε γκολφ στο Trump International Golf Club West Palm Beach, δήλωσαν οι αρχές.



Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ