Μπορεί ο Αύγουστος να είναι μήνας ξεκούρασης, αδειών και διακοπών για τους περισσότερους, ωστόσο ακόμα και αυτό δεν στάθηκε ικανό να ανακόψει την ανοδική πορεία των πωλήσεων δικύκλων στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τον Αύγουστο ταξινομήθηκαν 6.027 δίκυκλα/ATV σημειώνοντας άνοδο 11,32% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023. Στο σύνολο του πρώτου 8μήνου του 2024 έχουν ταξινομηθεί 55.539 δίκυκλα καταγράφοντας μια αύξηση 17,87% σε σχέση με το ίδιο 8μηνο πέρυσι.



Στην κατηγορία των μοτοσικλετών την πρώτη θέση πήρε η CFMoto, αφήνοντας πίσω τις Yamaha και Honda. Πολύ δυνατά πήγαν οι BMW Motorrad και QJMotor σημειώνοντας πολύ καλά νούμερα πωλήσεων, ενώ Benelli και Suzuki είναι μέσα στη δεκάδα.



Στα scooter τώρα η SYM εξακολουθεί να δείχνει το δρόμο έχοντας το 25,29% μερίδιο της αγοράς τον Αύγουστο αφήνοντας την Honda και την Piaggio στη 2η και 3η θέση. Αξιοσημείωτη είναι και εδώ η αύξηση στις πωλήσεις της QJMotor η οποία για πρώτη φορά μπήκε στη δεκάδα της λίστας των scooter.



Το Φθινόπωρο η αγορά συνεχίζει δυναμικά την πορεία της καθώς έρχονται ολοένα και περισσότερα νέα μοντέλα και οι Έλληνες οδηγοί δείχνουν να εμπιστεύονται πλέον περισσότερο το δίκυκλο ως μέσο μετακίνησης και διασκέδασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ