Η Vespa GTS είναι το σημείο αναφοράς στην γκάμα της ιταλικής μάρκας. Αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζει να είναι το best seller της εταιρείας και στην Ελλάδα διαθέτοντας πλούσιο βασικό εξοπλισμό, διαχρονικό στυλ και μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων που ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση.

Η γκάμα Vespa GTS αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις. Όλα ξεκινούν από την κλασική Vespa GTS και συνεχίζονται με τη σύγχρονη GTS Super, τη δυναμική GTS SuperSport και την τεχνολογική Vespa GTS SuperTech.



Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δύο σύγχρονους κινητήρες, τον μονοκύλινδρο 125 i-get και τον 300 HPE (High Performance Engine). Ο εξοπλισμός από την άλλη είναι κορυφαίος με σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας, εργονομικούς χώρους και premium υλικά.



Η Vespa έχει δημιουργήσει πολύ δελεαστικούς τρόπους απόκτησης της νέας GTS. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να την κάνεις δική σου με άμεσο όφελος 700 ευρώ ή με το πρόγραμμα χρηματοδότησης DreamRide, με 30% προκαταβολή, 0% επιτόκιο και 30 άτοκες δόσεις.



Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε δωρεάν μαζί με τη Vespa GTS ένα από τα προτεινόμενα πακέτα αξεσουάρ Vespa, αξίας έως 760 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ