Ο πατέρας του Σέρχιο βρέθηκε λιπόθυμος στο μπάνιο του, λίγο μετά το πέσιμο της καρό σημαίας. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί προέμφραγμα.

Ευτυχώς ο πατέρας του Τσέκο επανήλθε αμέσως και έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις επέστρεψε σπίτι του. Όπως παραδέχθηκε ο 65χρονος πρώην βουλευτής, ένιωσε δυσφορία αμέσως μετά την σύγκρουση του γιου του με τον Κάρλος Σάινθ, δύο γύρους πριν το τέλος του αγώνα.



«Τα πάντα συνέβησαν μετά το ατύχημα» δήλωσε ο Αντόνιο Πέρεζ. «Μπορεί το σοκ του ατυχήματος να το προκάλεσε. Οι γιατροί ελέγχουν την καρδιά μου για να καταλάβουν το πώς λιποθύμησα» συμπλήρωσε. Ο Αντόνιο Πέρεζ είναι μία γνώριμη φυσιογνωμία στο paddock της F1. Πολύ συχνά επισκέπτεται τον Τσέκο στις πίστες που αγωνίζεται και στον αγώνα του Μεξικού πάντα τραβάει τις κάμερες επάνω του.

Ο Σέρχιο Πέρεζ είχε έπειτα από καιρό έναν πολύ καλό αγώνα στο Μπακού. Ήταν άνετα 3ος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πάλευε με τον Λεκλέρ για την δεύτερη θέση. Ωστόσο έπειτα από μία αποτυχημένη απόπειρα προσπεράσματος επί του Μονεγάσκου, ο Πέρεζ ενεπλάκη σε μονομαχία με την άλλη Ferrari του Σάινθ.

Οι δυο τους ακούμπησαν στην πίσω ευθεία και κατέληξαν στον τοίχο. Κανείς του δεν τραυματίστηκε ενώ οι αγωνοδίκες θεώρησαν το γεγονός ως αγωνιστικό συμβάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ