Ο Κώστας Σλούκας χαρακτήρισε πατριάρχη της Παναθηναϊκής ιδέας τον Παύλο Γιάννακόπουλο και θυμήθηκε μία ατάκα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της νέας σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, εκπροσώπησε τους παίκτες του τριφυλλιού στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Ο Έλληνας γκαρντ εξέφρασε τον σεβασμό του για τον επί σειρά ετών εμβληματικό παράγοντα της ομάδας. Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Σλούκας:

“Θα μιλήσω ελληνικά μιας και το κοινό είναι ελληνικό. Όλοι γνωρίζουμε τι εστί ο κ. Παύλος για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Είναι ο Πατριάρχης της Παναθηναϊκής ιδέας. Θα είναι πολύ ξεχωριστό το φετινό τουρνουά. Εύχομαι υγεία σε όλους. Να απολαύσουμε όλοι αυτή την εμπειρία.

Νομίζω τελευταία φορά που έπαιξα σε ανοιχτό γήπεδο ήταν όταν ήμουν 13 ετών, γιατί ανήκω στους καλομαθημένους παίκτες. Έτσι μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος να γίνει το event που ονειρευόμαστε, για να το απολαύσει ο κόσμος την ατμόσφαιρα σε αυτό το στάδιο και εμείς οι παίκτες και οι προπονητές να το θυμόμαστε για μία ζωή

Ναι η περσινή χρονιά ήταν μαγική, αλλά αυτό που μετράει είναι το τώρα και το μέλλον. Όταν αγωνίζεσαι για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός ο στόχος είναι πάντα οι τίτλοι. Ο οργανισμός ζει με τίτλους, κι εσύ ζεις με την πίεση. Είμαστε εδώ για το μέλλον. Όπως έλεγε ένας σπουδαίος προπονητής μου, ο κόουτς Ομπράντοβιτς ‘το παρελθόν είναι παρελθόν’.

Το περσινό νικητήριο καλάθι μου στο 5ο τουρνουά ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’ ήταν ένας καλός οιωνός, παρότι προτιμώ η ομάδα μου να κερδίζει πιο εύκολα και όχι στην τελευταία κατοχή. Αναπολώντας πάλι την περσινή σεζόν, ήταν μια χρονιά γεμάτη άγχος, αλλά και πολλές φιλοδοξίες. Πρέπει να μοχθήσεις για να πετύχεις κάτι όμορφο. Ήταν μια δύσκολη σεζόν, για όλους μας, τη διοίκηση, τους παίκτες, τους προπονητές, αλλά στο τέλος ολοκληρώθηκε με εμάς να κερδίζουμε την EuroLeague και το πρωτάθλημα”.

To άρθρο Κώστας Σλούκας: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ο πατριάρχης της Παναθηναϊκής ιδέας δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ