O Ντένις Ρόντμαν ήταν αποκαλυπτικός για μια ακόμη φορά, με τον 5 φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ, να μιλάει για τον κόσμο που θεωρούσε ότι ήταν γκέι, την συνάντηση του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά και τον γάμο με τον εαυτό του.

Ο Ντένις Ρόντμαν, ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που έχουν παίξει στο ΝΒΑ, μίλησε στο αμερικανικό podcast «Got Sole» με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα να αναφέρει ορισμένες ατάκες που θα συζητηθούν.

Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Σαν Αντόνιο Σπερς, ανέφερε ότι στο παρελθόν πολλοί πίστευαν ότι είναι γκέι λόγω της εκκεντρικής εμφάνισης που είχε, τονίζοντας ωστόσο ότι απλά είχε φίλους γκέι που τον βοηθούσαν να ντύνεται.

«Πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι είμαι γκέι λόγω των ρούχων που φορούσα. Απλώς είχα φίλους γκέι και με βοηθούσαν να ντύνομαι μετά από τα παιχνίδια. Φανταστείτε όταν ήμουν στο Σαν Αντόνιο, στην πόλη που όλοι κυκλοφορούν με τη Βίβλο στο χέρι. Εγώ πήγαινα σε γκέι κλαμπ, σε gay pride και έκανα όλα αυτά τα πράγματα».

Παράλληλα ο Ρόντμαν μίλησε και για τον γάμο με τον εαυτό του το 1996, ο οποίος είχε σηκώσει τεράστια θύελλα αντιδράσεων τότε, σε μια εποχή που η συγκεκριμένη κίνηση ήταν αρκετά πρωτοποριακή. 

«Το έκανα τότε, φίλε, ουάου. Αλλά δεν ήταν πραγματικά επικίνδυνα πράγματα. Ήταν περισσότερο εκκεντρικά, εκκεντρικά, ξέρεις, πιο πολύ του τύπου “ουάου, το έκανε πραγματικά αυτό”, επειδή κανείς δεν περίμενε από τους αθλητές να κάνουν όλα αυτά».

Παράλληλα στην συνέντευξη το «κακό παιδί του ΝΒΑ» όπως τον αποκαλούσαν μίλησε και για την ημέρα που πήγε στην Βόρεια Κορεά για να παίξει μπάσκετ αλλά και τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Αρχικά, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε από τον Τζόρνταν και τον Πίπεν να έρθουν στη Βόρεια Κορέα, αλλά του απάντησαν αρνητικά. Εγώ είπα ναι και μετά μου έδωσε και το κλειδί της χώρας, λέγοντάς μου, να την επισκεφτώ όποτε θέλω. Είναι αλήθεια ότι εγώ μεσολάβησα για να συναντηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ-Ουν. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Τραμπ».

Στην συνέντευξη που κράτησε σχεδόν 1 ώρα ο Ρόντμαν κλήθηκε να μιλήσει και για την απόφαση του να φύγει από την αποστολή των Σικάγο Μπουλς παραμονές αγώνα, για να λάβει μέρος σε αγώνες επαγγελματικής πάλης:

«Ο Χαλκ Χόγκαν ήταν φίλος μου. Κάποια στιγμή, μου είπε να πάω να παλέψω στο σόου. Του είπα ότι έχω αγώνα αύριο, αλλά μου είπε να έρθω άμεσα, οπότε τελικά αυτό έκανα».

 

 

 

 

To άρθρο Ντένις Ρόντμαν: «Νόμιζαν ότι ήμουν γκέι λόγω των ρούχων μου, μεσολάβησα για να συναντηθεί ο Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν» δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ