H SYM έχει βρει τον παράδεισό της στην Ελλάδα. Τα νούμερα δεν λένε ποτέ ψέμματα και η SYM απολαμβάνει την κορυφή στις πωλήσεις δικύκλων για πάνω από μια δεκαετία. Αυτή η εξέλιξη φυσικά δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και το 2024 αποφάσισαν να ανταμείψουν τη χώρα μας με μια πολύ σημαντική Πανευρωπαϊκή Παρουσίαση σε ελληνικό έδαφος.



Από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου στην Αττική θα παρελάσει όλη η ελίτ των δημοσιογράφων και διανομέων της Ευρώπης με απεσταλμένους από χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Πορτογαλία, η Γερμανία, η Ελβετία, η Σερβία, το Ισραήλ, η Τουρκία, η Ρουμανία, η Κύπρο, η Πολωνία και η Ουγγαρία.

Στο επίκεντρο της παρουσίασης θα βρίσκεται φυσικά το καινούριο crossover scooter SYM ADX 400 TG το οποίο για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν οι δημοσιογράφοι σε άσφαλτο και χώμα.



Το νέο μοντέλο της SYM ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό off-road σχεδιασμό πλαισίου και αναρτήσεων, τον τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα Euro 5+ με σύστημα μεταβλητού χρονισμού και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, η απόδοση είναι στους 35 ίππους και τα 37 Nm ροπής, οι αναρτήσεις έχουν μεγάλες διαδρομές για διευκόλυνση της κίνησης εκτός δρόμου και το ψαλίδι είναι τύπου μοτοσικλέτας από αλουμίνιο.



Το τριήμερο 23-26 Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο της μοτοσικλέτας στην Ευρώπη και το Newsmoto φυσικά θα είναι εκεί. Τη διοργάνωση της Πανευρωπαϊκής Παρουσίασης του SYM ADX 400 TG έχει αναλάβει η Γκοργκόλης Α.Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ