Ο Όσκαρ Πιάστρι και η McLaren διανύουν περίοδο λαμπρή στη Formula 1 έχοντας πετύχει εξαιρετικά αποτέλεσμα όπως η νίκη στο πρόσφατο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν. Ανάλογη πορεία με τον Πιάστρι έχει στο MotoGP ο Πέδρο Ακόστα ο οποίος μπορεί να μην έχει σκαρφαλώσει ακόμα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουμε δει την τελευταία δεκαετία στους δύο τροχούς.



Οι νεαροί οδηγοί είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε πίστα καρτ, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Quad Lock – εταιρεία που ειδικεύεται σε βάσεις smartphone και action cameras. Ο Πιάστρι και Ακόστα συναντήθηκαν στην πίστα Brignoles Karting Loisir της Γαλλίας με στόχο αφενός να διασκεδάσουν και αφετέρου να μετρήσουν τις δυνάμεις του.



Φυσικά, ο Αυστραλός ο οδηγός της McLaren δεν είχε πρόβλημα αμέσως να βρει έναν καλό ρυθμό και να κινηθεί γρήγορα. Από την άλλη, ο αναβάτης της KTM δυσκολεύτηκε αρχικά να συνηθίσει το αγωνιστικό καρτ, ωστόσο και εκείνος σταδιακά βρήκε το τρόπο να κινηθεί πολύ γρήγορα.



Αφού οι δύο οδηγοί έκαναν αρκετούς γύρους και έμαθαν την πίστα και τα καρτ, αποφάσισαν να κάνουν ένα είδος κατατακτηρίων για να δουν ποιος είναι ο ταχύτερος. Δείτε το βίντεο για να ανακαλύψετε αν ο Πιάστρι κυριάρχησε ή αν ο Ακόστα έκανε την έκπληξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ