Όπως όλοι, όμως, οι κανόνες, έχει και τις εξαιρέσεις του… Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Τομ Κρουζ, από αέρος, στον αγωνιστικό χώρο του Stade de France, για να παραλάβει την ολυμπιακή σημαία και να τη μεταφέρει, με… χολιγουντιανό τρόπο στο Λος Άντζελες, επόμενο σταθμό των Αγώνων, ήταν το κερασάκι στην τούρτα της τελετής λήξης, τον περασμένο Αύγουστο.

Όσο κι αν ακούγεται πολύ ιδεατό, για να είναι αληθινό, ο Αμερικανός σούπερ σταρ, δεν πληρώθηκε σε μετρητά, για τις εντυπωσιακές σκηνές στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων! Προτίμησε τις συγκινήσεις και την ικανοποίηση, ότι όλες οι σκηνές, είχαν ως πρωταγωνιστή τον ίδιο και όχι κάποιον κασκαντέρ ή την προηγμένη τεχνολογία.

Εντάξει, έχουμε να κάνουμε με έναν ζάμπλουτο ηθοποιό, αλλά ο όρος που έθεσε για τη συμμετοχή του, είναι πρωτόγνωρος για τα χολιγουντιανά δεδομένα. Μπήκε θεαματικά στο γήπεδο, οδήγησε την ηλεκτρική Harley-Davidson, για να παραλάβει την ολυμπιακή σημαία, πέταξε με αλεξίπτωτο από το αεροπλάνο, που τον μετέφερε στο Λος Άντζελες και σκαρφάλωσε στην εμβληματική πινακίδα του Χόλυγουντ.

Όλα αυτά, χωρίς χρηματική αμοιβή, αλλά με όρο ότι η παραγωγή που ετοίμαζε μια τελείως διαφορετική υπεραπαραγωγή, θα τον άφηνε να τα κάνει όλα ο ίδιος, σ΄ ένα project που χρειάστηκε 18 μήνες προετοιμασίας, για να βγει στον αέρα και στα μάτια δισεκατομμυρίων ανθρώπων.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ