Ο περσινός νικητής του GP της Σιγκαπούρης, Κάρλος Σάινθ, κατέληξε στον τοίχο λίγο πριν ξεκινήσει τον πρώτο του γύρο στο Q3. Διακόπηκε η διαδικασία.

Ο Σάινθ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την πρώτη του προσπάθεια. Ωστόσο από ότι φαίνεται δεν είχε θερμάνει αρκετά τα ελαστικά του. Έτσι, όταν πάτησε τέρμα το γκάζι στις στροφές πριν την ευθεία των pits, έχασε το πίσω μέρος της Ferrari.

Το μονοθέσιο κατέληξε στα προστατευτικά ελαστικά με το πίσω μέρος. Το πίσω μέρος της Ferrari υπέστη αρκετή ζημιά και προφανώς ο Κάρλος έμεινε εκτός συνέχειας. Ο Ισπανός θα ξεκινήσει αύριο 10ος εκτός και εάν η Ferrari υποχρεωθεί να κάνει αλλαγές στο μονοθέσιο που θα παραβιάσουν το καθεστώς parc-ferme.

Πίσω από τον Σάινθ, ερχόταν ο Φερστάπεν ο οποίος ολοκλήρωνε την πρώτη του γρήγορη προσπάθεια. Ο Ολλανδός έκοψε μόλις εμφανίστηκαν οι κίτρινες σημαίες αλλά ο γύρος του ήταν αρκετά καλός για να τον φέρει πρώτο!

Παρά ταύτα η προσπάθειά του ακυρώθηκε. Για την ώρα η περίοδος έχει διακοπεί μέχρι οι άνθρωποι της πίστας να επισκευάσουν τις μπαριέρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι πλην του Πιάστρι θα έχουν μόνο μία ευκαιρία για να διεκδικήσουν την pole.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ