Ο Τάνακ έχει κερδίσει και τις δύο προηγούμενες εκδόσεις του αγώνα και είναι μέχρι στιγμής σε εξαιρετική θέση για μία τρίτη συνεχόμενη νίκη. Ωστόσο ο Έβανς δεν θα τα παρατήσει.

Ο Ουαλλός θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για τον τίτλο σε αυτόν τον αγώνα. Με τον Ροβάνπερα 6,7 δευτερόλεπτα πίσω του και τον 9o Οζιέ -ουσιαστικά- εκτός διεκδίκησης, ο Έβανς θα τα δώσει όλα στις δύο επόμενες ημέρες. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Νεβίλ ολοκλήρωσε την ημέρα στην έκτη θέση, πίσω από τους Πάγιαρι και Μουνστέρ.

Για τον Οζιέ ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρώτο σκέλος. Αρχικά ήταν στην πρωτοπορία έχοντας εξαιρετικό ρυθμό. Ωστόσο το λάθος του στην τρίτη δοκιμασία προκάλεσε κλατάρισμα σε ελαστικό του. Η καταστροφή ολοκληρώθηκε στην τελευταία ειδική, όταν το Yaris έχασε το υβριδικό σύστημα.

Έτσι, ο Νεβίλ παρά την σχετικά μέτρια ημέρα που είχε, μπορεί να αισιοδοξεί για την συνέχεια. Πίσω από τον Βέλγο πήραν κατάταξη οι Λάπι και Φουρμό, ενώ ο Γκριαζίν συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Ο Λετονός, Μάρτιν Σέσκς, στην τρίτη του συμμετοχή στην κατηγορία RC1 έκανε λάθος το οποίο τον οδήγησε σε εγκατάλειψη. Προβλήματα είχαν και οι Λάπι-Φουρμό αλλά συνεχίζουν κανονικά.



Η αυριανή ημέρα περιλαμβάνει έξι ακόμη δοκιμασίες. Θα πάρει την τρίτη σερί νίκη του ο Τάνακ στην Χιλή;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ