Αν ήσουν από αυτούς που σκεφτόταν αυτό το Φθινόπωρο να κάνεις το μεγάλο βήμα και να αποκτήσεις την πολυπόθητη Yamaha Tenere 700 σου, τότε είσαι πολύ τυχερός. Η Yamaha ανακοίνωσε ότι μειώνει την τιμή της δημοφιλέστατης μοτοσικλέτας περιπέτειας και πλέον κοστίζει 10.900 ευρώ.

Η Tenere 700, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των ταξιδιωτικών Off-Road μοτοσικλετών που υπόσχεται να ταξιδέψει χωρίς όρια και συμβιβασμούς σε άσφαλτο και χώμα.



Ο δικύλινδρος κινητήρας CP2 έχει αποδείξει την αξιοπιστία του και την ισορροπημένη του απόδοση, ενώ το πλαίσιο και οι αναρτήσεις φροντίζουν για διασκεδαστικά και ασφαλή χιλιόμετρα.



Η Yamaha ταυτόχρονα με την μείωση της τιμής του νέου Tenere 700 έδωσε στη δημοσιότητα και την τιμή του νέου MT-09 με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Y-AMT. Το εκρηκτικό naked με το τεχνολογικά προηγμένο κιβώτιο κοστίζει 11.790 ευρώ.



Η τεχνολογία αυτόματου σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων στο MT-09 παρέχει στον αναβάτη τη δυνατότητα να αλλάξει σχέσεις είτε με χειροκίνητο τρόπο μέσω μοχλών (see-saw) στο τιμόνι, είτε με εντελώς αυτόματο τρόπο αφήνοντας τη μοτοσικλέτα να επιλέξει την κατάλληλη σχέση ανάλογα την περίσταση.



Αυτή η εμπειρία αλλαγής ταχυτήτων επιτρέπει στον αναβάτη να εστιάσει στην οδήγηση, το φρενάρισμα και τις επιδόσεις της MT-09. Τα δύο μοντέλα της Yamaha, όπως και όλη τη γκάμα της εταιρείας θα τη βρείτε στο δίκτυο της Μοτοδυναμικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ