Ίσως το χειρότερα κρυμμένο μυστικό των τελευταίων δύο ετών είναι η προσθήκη στην γκάμα της Yamaha ενός νέου supersport μοντέλου που θα βασίζεται στην επιτυχημένη MT-09. Άλλωστε, η επιτυχία που γνώρισε και γνωρίζει το αντίστοιχο R7 που βασίζεται στο MT-07, δεν θα μπορούσε να μην «σπρώξει» τη Yamaha προς αυτήν την κατεύθυνση.



Οι φήμες και οι εικασίες ήταν αμέτρητες τα τελευταία χρόνια, αλλά από ότι φαίνεται η Yamaha πλέον είναι έτοιμη να μας δώσει την πραγματική μοτοσικλέτα. Με ένα teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, η Yamaha αποκάλυψε ότι στις 9 Οκτωβρίου θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα της σπορ μοτοσικλέτα.

Δεν ξεκαθαρίζει ότι αυτή θα είναι η R9, αλλά όλα μαρτυρούν ότι τελικά αυτή θα είναι. Από το βίντεο λίγα πράγματα γίνονται αντιληπτά. Ένα από αυτά είναι η μάσκα η οποία θυμίζει το R7, ενώ το ψαλίδι είναι το γνωστό αλουμινένιο του MT-09.



Στο τέλος του βίντεο υπάρχει και ένα πολύ μικρό ηχητικό πέρασμα της μοτοσικλέτας με τον κινητήρα να είναι σίγουρα τρικύλινδρος CP3. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε την αποκάλυψη του νέου Yamaha R9 με κινητήρα απόδοσης 120 ίππους, αλουμινένιο περιμετρικό πλαίσιο και αναρτήσεις ρυθμιζόμενες της KYB.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ