Η UM Motorcycles μπορεί να μας έχει καλομάθει με τις ποιοτικές μοτοσικλέτες cruiser, αλλά ανέκαθεν την απασχολούσε η αστική μετακίνηση. Η έλευση λοιπόν στην γκάμα της του UM Motorcycles Flash 125 LZ ήρθε σχεδόν φυσιολογικά προκειμένου να δώσει ακόμα μια επιλογή στον αναβάτη που αναζητάει την ιδανική λύση για την καθημερινότητά του.



Ο κινητήρας του UM Motorcycles Flash 125 LZ έχει την κλασική δομή των μονοκύλινδρων οριζόντια τοποθετημένων συνόλων που συναντάμε στα παπιά. Είναι αερόψυκτος με χωρητικότητα 125 κ.εκ. και αποδίδει 8,6 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 8,8 Nm ροπής στις 5.500 σ.α.λ.



Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και η μετάδοση μέσω ημιαυτόματου 4τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων. Όσο για την οικονομία, η κατανάλωση καυσίμου είναι πραγματικά πολύ χαμηλή στα 1,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 4 λίτρα.

Για να πετύχει μια ισορροπημένη συμπεριφορά ανάμεσα στην ασφάλεια και την ευελιξία η UM Motocycles έχει τοποθετήσει γύρω από το ατσάλινο πλαίσιο ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός 31 χιλ. και δύο αμορτισέρ πίσω που εδράζονται στο ψαλίδι.

Από την άλλη, τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο τύπου μαργαρίτα εμπρός με διπίστονη δαγκάνα και ταμπούρο πίσω. Τέλος, οι τροχοί είναι 17 ιντσών χυτοί εμπρός και πίσω με το συνολικό βάρος της μοτοσικλέτας να είναι μόλις 98 κιλά.



Ο εξοπλισμός του UM Flash 125 LZ είναι εντυπωσιακός για παπί καθώς διαθέτει μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη πληροφοριών με νεανικά γραφικά, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για ένα jet κράνος, LED DRL, σχάρα μεταφοράς αντικειμένων στο εσωτερικό της ποδιάς και στο πίσω μέρος της ουράς, εσωτερικές «τσέπες» στην ποδιά για μικροαντικείμενα, USB θύρα φόρτισης και χούφτες προστασίας στο τιμόνι.



Το UM Motorcycles Flash 125 LZ είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, λευκό και μαύρο, στην τιμή των 1.750 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ