Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης, όπου γράφτηκαν σημαντικές στιγμές της ιστορίας του κόμματος, αλλά τώρα είναι ιδιόκτητο και κατοικείται. Η εκδήλωση θα έχει τη μορφή street party, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα γραφεία.

Μια ειδική εξέδρα έχει στηθεί, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανέβει σε αυτήν για να απευθύνει την ομιλία του λίγο μετά τις 20:00. Ωστόσο, οι πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, δεν θα παραστούν στην εκδήλωση.

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Έκανα το καθήκον μου, τους κάλεσα προσωπικά. Από εκεί και πέρα, η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη όχι στους αρχηγούς ή τους πρώην πρωθυπουργούς, αλλά στον απλό νεοδημοκράτη. Είναι μια μέρα γιορτής, χαράς και ενότητας για την παράταξη, και έτσι θα τη θυμόμαστε».

Παρακολουθήστε ζωντανά





Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ