Συναρπαστικός ήταν ο Αγώνας Sprint στο Μοτέγκι της Ιαπωνίας κυρίως για την απόδοση του εκπληκτικού νεαρού Πέδρο Ακόστα και των κακών θέσεων στο αρχικό grid των Χόρχε Μαρτίν και Μαρκ Μάρκεθ.



Όλα ωστόσο δούλεψαν για λογαριασμό του πρωταθλητή Πέκο Μπανάια ο οποίος πήρε τη νίκη στην Ιαπωνία και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τον Μαρτίν που τερμάτισε στην 4η θέση. Ο αγώνας ωστόσο ξεκίνησε διαφορετικά με τον Ακόστα να κάνει θαύματα στη σέλα της GasGas Tech3.

Ο νεαρός Ισπανός ήταν πολύ δυνατός και στον 3ο γύρο αποφάσισε να περάσει τον Μπανάια και να οδηγήσει τον αγώνα. Όσο πέρναγαν οι γύροι ο Ακόστα έδειχνε ότι είχε τον έλεγχο και μάλιστα έφτιαχνε διαφορά από τον Μπανάια πηγαίνοντας ολοταχώς για την πρώτη του νίκη.



Τέσσερις γύρους πριν το τέλος όμως έκανε το λάθος και έπεσε χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσει. Ο Μπανάια βρήκε την ευκαιρία να περάσει πρώτος με τον Μπαστιανίνι και τον Μάρκεθ να ακολουθούν.

Στους 2 τελευταίους γύρους άναψαν τα αίματα με τον Μάρκεθ να περνάει τον Μπαστιανίνι, αλλά ο Ιταλός ανέβασε το ρυθμό του και τελικά κράτησε τη 2η θέση. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Χόρχε Μαρτίν που ξεκίνησε τον αγώνα από την 11η θέση, ενώ την εξάδα έκλεισαν οι Μορμπιντέλι και Ντι Τζιαναντόνιο.

Την Κυριακή στις 8:00 έχουμε το Grand Prix της Ιαπωνίας.

Αποτελέσματα Αγώνα Sprint



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ