Στο καινούριο επεισόδιο της σειράς Ducati World Premiere οι Ιταλοί αποκάλυψαν μια νέα έκδοση της πανέμορφης vintage style Scrambler. Πρόκειται για την Icon Black η οποία έρχεται τόσο στην απλή έκδοση όσο και στην έκδοση Full Throttle με έμφαση στον μαύρο χρωματισμό.



Όλα γύρω από τα δύο μοντέλα γυρίζουν πίσω από το μαύρο χρώμα. Στην περίπτωση της Icon Black έχουμε την κλασική Scrambler με μια ελιτίστικη προσέγγιση. Συνδυάζει την μίνιμαλ κομψότητα του νέου μοντέλου με το διασκεδαστικό και ανάλαφρο πνεύμα πιο αντιπροσωπεύει η μοτοσικλέτα.



Χαρακτηριστικά στοιχεία στον σχεδιασμό της μοτοσικλέτα είναι το total black στο ρεζερβουάρ και οι παιχνιδιάρικες αποχρώσεις στα φτερά και το λογότυπο. Από την άλλη, η πιο σπορ έκδοση Scrambler Full Throttle γίνεται ακόμα πιο εμβληματική αντλώντας έμπνευση από τις flat track αγωνιστικές μοτοσικλέτες των ΗΠΑ.



Στα πλευρικά καπάκια υπάρχουν number plates με το 62 που παραπέμπει στη χρονιά πρώτης κατασκευής του Ducati Scrambler, ενώ οι εκλεπτυσμένες γραμμές στο ρεζερβουάρ και το κάλυμμα εξάτμισης δίνουν μια ακόμα πινελιά κομψότητας στη μοτοσικλέτα.

Πολύ ιδιαίτερες είναι και οι αλουμινένιες ζάντες σε μπρονζέ χρωματισμό που θυμίζουν τις ζάντες στα αγωνιστικά αυτοκίνητα κα μοτοσικλέτες της δεκαετίας του 1970. Επιπλέον, η Full Throttle διαθέτει τελικό εξάτμισης της Termignoni, quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και LED Performance προβολέα.



Τα υπόλοιπα τεχνικά στοιχεία των δύο μοτοσικλετών παραμένουν ίδια με τις βασικές εκδόσεις της νέας Scrambler. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος L2 με απόδοση 73 ίππους, ενώ το πλαίσιο χωροδικτύωμα συνοδεύεται από ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα της Brembo.

Οι καινούριες Ducati Scrambler θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην EICMA 2024 στο Μιλάνο στις αρχές Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ