Η Honda συνεχίζει τις παρουσιάσεις των αναβαθμισμένων μοντέλων της για το 2025. Σειρά παίρνει λοιπόν η σειρά Forza και ιδιαίτερα το Forza 750. Το μεγάλο GT scooter έχει δημιουργήσει τη δική του κατηγορία καθώς είναι το μοναδικό sport touring scooter που ενώνει τον κόσμο των scooter με εκείνο των premium μοτοσικλετών τουρισμού.



Για το 2025 η Honda αποφάσισε να αλλάξει σημαντικά την εμφάνιση της μοτοσικλέτας, ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος. Στόχος ήταν να γίνει ακόμα πιο κομψό και ελιτίστικο το Forza 750, κάτι που τελικά επετεύχθη χάρη στα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και το υψηλού επιπέδου φινίρισμα σε όλα τα σημεία του scooter.



Η νέα μονάδα προβολέων με επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας DRL δείχνει ένα νέο πρόσωπο υψηλής ποιότητας στο Forza και ουσιαστικά είναι αυτό που του δίνει το νέο χαρακτήρα. Το φέρινγκ, εκτός από το ότι είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον χάρη στα πλαστικά μέρη Durabio, είναι 25% πιο πλατύ για καλύτερη κάλυψη του αναβάτη.



Η ζελατίνα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη, το ίδιο και η οθόνη TFT 5 ιντσών η οποία ρυθμίζεται καθ’ ύψος. Ο χώρος αποσκευών κάτω από τη σέλα έχει αυξηθεί στα 22 λίτρα, ενώ υπάρχει και USB-C θύρα φόρτισης στο τιμόνι.

Πολύ πλούσιος είναι ο εξοπλισμός του Forza 750 με σύστημα συνδεσιμότητας στην οθόνη TFT, τρία γραφικά μοτίβα, Cruise Control και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Smart Key.



Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 745 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 58 ίππους και 69 Nm ροπής. Συνεργάζεται με το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της Honda, ενώ περιλαμβάνει και ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως τέσσερα προγράμματα οδήγησης, ρυθμιζόμενο σύστημα Traction Control.



Οι αναρτήσεις από την άλλη είναι της Showa με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και Pro-Link σύνδεσης αμορτισέρ πίσω σε αλουμινένιο ψαλίδι. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο τύπου διαμάντι και οι τροχοί είναι 17 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω.



Η καινούρια μοτοσικλέτα της Honda θα είναι διαθέσιμο σε τρεις νέους χρωματισμούς, «Blacked» Mat Ballistic Black Metallic (μαύρο), Iridium Grey Metallic (ασημί) με επένδυση μαύρο γραφίτη και Matte Warm Ash Metallic (σταχτί).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ