Η UM Motorcycles εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με νέα μοντέλα έχοντας παρουσιάσει πρόσφατα τη νέα γενιά των 300αριών cruiser της. Παρόλα αυτά, τα δίκυκλα στα 125 κ.εκ. παραμένουν στο επίκεντρο της μάρκας δίνοντας εναλλακτικές, ποιοτικές λύσεις αστικής μετακίνησης για εκείνους που θέλουν να το κάνουν με στυλ.

Αυτό το Φθινόπωρο είναι η κατάλληλη στιγμή να μπεις στον κόσμο της UM Motorcycles καθώς η εταιρεία μειώνει τις τιμές σε τρία βασικά της μοντέλα στα 125 κ.εκ.



Η αρχή γίνεται από το ιδιαίτερο cruiser της, το Renegade Freedom 125. Το αυθεντικό sport cruiser διαθέτει φουτουριστικό σχεδιασμό και μοντέρνα εμφάνιση με σύγχρονες τεχνικές λύσεις. Ο κινητήρας των 125 κ.εκ. αποδίδει 12,24 ίππους με ψεκασμό της Bosch, το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 21 λίτρα και στα φρένα υπάρχει σύστημα CBS. Η τιμή προσφοράς του UM Renegade Freedom 125 είναι στα 3.790 ευρώ.



Περνώντας στα δίκυκλα με καθαρά αστικό προσανατολισμό, το επόμενο μοντέλο προσφοράς είναι το UM XSpeed 125. Το σύγχρονο scooter είναι σχεδιασμένο για ευέλικτη και ασφαλή οδήγηση, που αποτελεί την ιδανική λύση για αστικές μετακινήσεις. Ο κινητήρας αποδίδει 8,84 ίππους με την κατανάλωση να μένει στα 2,4 λίτρα ανά 100 χλμ. Η τιμή προσφοράς του UM XSpeed 125 είναι στα 1.895 ευρώ.



Τέλος, υπάρχει και το δυναμικό παπί της UM Motorcycles, το Flash 125. Ελαφρύ και ευέλικτο αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή, ξεχωρίζει με τις δυναμικές του γραμμές και το πλούσιο εξοπλισμό του με ψηφιακή οθόνη, USB θύρα φόρτισης και μαγνητικό πολυδιακόπτη. Ο κινητήρας αποδίδει 8,6 ίππους και συνεργάζεται με ημιαυτόματο 4τάχυτο κιβώτιο. Η τιμή του UM Flash 125 είναι στα 1.750 ευρώ.



Όλα τα μοντέλα της UM Motorcycles θα τα βρείτε στο δίκτυο της TEOREN MOTORS. Επιπλέον, υπάρχουν και ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα που διευκολύνουν την απόκτηση ενός UM. Πιο συγκεκριμένα, χρηματοδότηση για αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις, με 30% προκαταβολή, ή 12 άτοκες δόσεις, με 0% προκαταβολή ή έντοκη χρηματοδότηση για αποπληρωμή από 12 – 72 δόσεις και με 0% προκαταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ