Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, έδωσαν για ακόμα μία φορά το παρών στην εκδήλωση βράβευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, επιβεβαιώνοντας τη στενή σχέση τους και τον συντονισμό στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, είχε ως στόχο την αναγνώριση των επιχειρήσεων που διακρίνονται για τη βιώσιμη και καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Παρουσίες με Πολιτική Σημασία

Εκτός από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικά πολιτικά πρόσωπα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς και ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Πλεύση Ελευθερίας και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής βρέθηκαν εκεί, δείχνοντας την ευρύτερη πολιτική στήριξη στην επιχειρηματικότητα. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Βραβεύσεις και Δηλώσεις

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του και αναφέρθηκε στην παρουσία των Καραμανλή και Σαμαρά, τονίζοντας τη σημασία των παρεμβάσεών τους για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί δεν έλαβαν το λόγο κατά την τελετή, αλλά συμμετείχαν στις απονομές. Ο Κώστας Καραμανλής απένειμε το βραβείο για την καλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στην εταιρεία «Aphrodite», ενώ ο Αντώνης Σαμαράς βράβευσε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League και το Youth League από την ομάδα νέων.

Κοινή Πορεία Καραμανλή – Σαμαρά

Η κοινή τους εμφάνιση σε τέτοιες εκδηλώσεις, μετά την παρουσίαση του βιβλίου «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» του Μανώλη Κοττάκη και την απουσία τους από την 50ή επέτειο της ΝΔ, καταδεικνύει τον κοινό βηματισμό των δύο πρώην πρωθυπουργών.

Οι παρουσίες τους συνεχίζουν να τραβούν το ενδιαφέρον και να ενισχύουν την πολιτική τους επιρροή, παρά την αποχή τους από την ενεργή πολιτική σκηνή.

του Δημήτρη Κουτσούκου





Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ