Η BMW Motorrad για το 2025 αποφάσισε να αναβαθμίσει τα premium scooter της. Το πολυτελές και άνετο C 400 GT απέκτησε ακόμα καλύτερη εργονομία με καλύτερη διάταξη του αποθηκευτικού χώρου, περισσότερη τεχνολογία και μια έκδοση… Exclusive.



Η συγκεκριμένη έκδοση έχει μερικά χαρακτηριστικά που τη φέρνουν στο ανώτερο επίπεδο εξοπλισμού και ποιότητας. Όλα ξεκινούν από τον χρωματισμό ο οποίος λευκός Diamond White που συνοδεύεται από χρυσές ζάντες, χρυσές δαγκάνες φρένων και χρυσά αυτοκόλλητα, ενώ η σέλα είναι μαύρη.

Ένα από τα γκάτζετ που ξεχωρίζουν επίσης είναι ο προτζέκτορας που εμφανίζει το λογότυπο της BMW στην άσφαλτο. Για τους ακόμα πιο ψαγμένους η BMW Motorrad έχει ετοιμάσει και μια τεράστια οθόνη TFT 10,25 ιντσών για το C 400 GT που συνοδεύεται από το προηγμένο σύστημα Connectivity Pro.



Αλλαγές έχουμε και στους χώρους αποθήκευσης που έχουν αποκτήσει περισσότερη εργονομία. Στο ντουλαπάκι εμπρός μπορεί να χωρέσει πολλά αντικείμενα, ενώ στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα υπάρχει ειδική θέση για μεταφορά laptop.



Κατά τα άλλα, το C 400 GT είναι εξοπλισμένο με τον μονοκύλινδρο κινητήρα Euro5+ των 350 κ.εκ. με απόδοση 34 ίππους και 35 Nm ροπής. Συνοδεύεται από συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης για μεγιστοποίηση της ασφάλειας και σύστημα ABS Pro στα φρένα με Dynamic Brake Control.



Το νέο BMW C 400 GT του 2025 αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα με τιμή εκκίνησης τα 8.448 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ